Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-22-2008, 11:20 PM   #111
carma
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: carma is on a distinguished road

ilk defa eba den alışveriş yaptım ve USPS international express mail ile gönderilmesini istedim. Satıcıdan EV.... ile başlayan tracking number aldım. bizim Ptt den takip etmek istersen Ptt nin sitesine bu kargo numarasını mı yazıcam? teşekkürler..
carma is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-24-2008, 11:49 AM   #112
fatih75
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: fatih75 is on a distinguished road

bende parfüm almıştım 20 şubatta hala ses yok bilgileri burda ne yapayım biraz daha mı bekleyim?
Print Date & Time: 02/20/2008 10:55 AM
Ship Date: 02/20/2008
Account: 521873
Device ID: 071V00521873
Type: Stamp
Postage Amount: $ 8.65
Address:

Piece Count: 75455
Postage Class: First-Class International
Weight: 12 oz
Declared Value: $ 14.00
Delivery Confirm: N/A
Balance: $ 21.31
Description: womens accessorei
Customs Decl. No.: LJ218271640US
Country of Origin: UNITED STATES
fatih75 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-29-2008, 08:59 PM   #113
gokhand1983
Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: gokhand1983 is on a distinguished road

değerli arkadaşlarım,

ebay.com sitesinden ilk alışverişimi yaptım.ödemeyi 29 nisan sabahı yaptım.satıcıda aynı gün kargoya vermiş amerikadan.bana cj286984640us tracking number numarası verdi.bende hemen www.usps.com dan takip için girdiğimde hiçbir bilgi göremedim.Acaba çok mu erken baktım bir kaç gün beklemem mi gerekiyor.birde CJ ile başlayan gönderiler nasıl ?.Cevaplarsanız çok ama çok sevinirim.saygılarımla...
gokhand1983 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-04-2008, 09:20 PM   #114
GeeKKiNG
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: GeeKKiNG is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar sormak istediğim iki soru var.

Amerikadan aynı satıcı üzerinden 3-4 tane ürün aldım.Adam 3 tane tracking numarası verdi.
Ona tıklayınca http://www.ups-mi.net/packageID/Default.aspx bu siteye yönlendiriyor..
ama bu hatayı veriyor track diyince
Results for 224860416010
Tracking information unavailable at this time, please check back later for additional information

bu nedendir?Bunları aldığım ebay mağazası bunların tracki yapılmaz dedi..
Birde ben evde yoksam kargomu nasıl bana uğraştırır ptt?Kağıt falan bırakır mı?Bunu almam için bölgemde ki ptt ye mi gitmem gerek almam için?
Çok teşekkür ederim
GeeKKiNG is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2008, 01:44 PM   #115
mupefun
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: mupefun is on a distinguished road

Alıntı:
confuest tafarından gönderildi
ya onda sanırım kafasına göre bi uluslararası postayla yolluyor satıcı
sizin elinize belli bir kutu veriliyor o kutunun icine 1 pound mu koyarsiniz iki pound mu koyabilirsiniz ne kadar koyabilireniz USPS in united states postal service in daha once kararlastirmis oldugu ucreti oduyorsunuz.

saygilarimla

murat keskin

Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 08:35 PM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir....
mupefun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2008, 01:46 PM   #116
mupefun
Taze Üye

Ünü: mupefun is on a distinguished road

Alıntı:
gokhand1983 tafarından gönderildi
değerli arkadaşlarım,

ebay.com sitesinden ilk alışverişimi yaptım.ödemeyi 29 nisan sabahı yaptım.satıcıda aynı gün kargoya vermiş amerikadan.bana cj286984640us tracking number numarası verdi.bende hemen www.usps.com dan takip için girdiğimde hiçbir bilgi göremedim.Acaba çok mu erken baktım bir kaç gün beklemem mi gerekiyor.birde CJ ile başlayan gönderiler nasıl ?.Cevaplarsanız çok ama çok sevinirim.saygılarımla...
sizin elinizdeki numara gumruk fisi onunla olmaz ama express olarak gonderilmis olsa idi eb ile baslar us ile biterdi iste o zaman usps den kontrol edebilirdiniz

murat

Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 08:34 PM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir....
mupefun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2008, 04:23 AM   #117
deadlysense
Taze Üye

Ünü: deadlysense is on a distinguished road

Arkadaslar CJXX XXXX XXXU S gibi gonderiler cok rahat takip edilebilir ancak unutmayin usps verileri onlarin saatiyle (ki bu amerika 7-10 saat gerimizden gelirler) aksam yenilenir yani size confirmation geldiyse ertesi gunu tracking aktif hale gelir.Tabiki opsiyonlu olarak 2 gunde surebilir. Birde CJ'li gonderiler ptt'den online tracking yapilabiliniyor. Ayrica size tavsiyem satici ile surekli konusun kafaniza takilan her soruyu sorun en onemlisi gonderi icin tracking number ve confirmation isteyin.

Gumruk ile ilgili olarak: Cok katakuli ceviriyorlar. Size fiyat bildirmeniz icin davetiye yollamalari gerekli ki siz gelin ve fiyat tespiti yapilamayan mallarda fatura gosterin. Ancak ne hikmetse o davetiyeler bir turlu iyi urunlerde(LCD,PSP,Effector...) size ulasmiyor, boylece malinizi kayip(!) hale gelebiliyor uyanik olun ve gonderiden 10gun sonra pttden yazi ile gumruge gidebilirsiniz gumrukte takilmissa. Faturasiz mallarda odeme yaptiginiz kredi kartinin ekstreside olur.Eger ekstre zamani gelmediyse bankadan cikattirin ve muhurletin kabul ediyorlar.

Bu mesaj en son " 06-20-2008 " tarihinde saat 04:30 AM itibariyle deadlysense tarafından düzenlenmiştir....
deadlysense is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-07-2008, 04:26 PM   #118
feodal61
Taze Üye

feodal61 kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Ünü: feodal61 is on a distinguished road

Alıntı:
kesikbas tafarından gönderildi
Global Express Guaranteed
Express Mail International
Priority Mail International
Priority Mail Flat Rate Box
bunlar takip edilebilir...

First Class Mail International..... takip edilemez sadece custom number ile postaya verilip verilmedigi gorulebilir..

Diger ulkeler ve posta cesitleri icin http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...-sureleri.html

burayi okuyunuz...

kardeş bu custom number nedir? item numberdan mı bahsediyosun hani bu aldıgımız ürünün numarası,,,,

benm posta first class airmail ile yollanmıs ayın 19unda hala ses seda yok anasını satim, bekliyoruz bakalım, bir de ilk alışverişim bi dahakine asla first class airmaille yollatmam ....
feodal61 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-07-2008, 11:48 PM   #119
maxell
Kallavi Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: maxell is on a distinguished road

ebayda sadece usps ile gnderi yapan satıcıarı nasıl buluruz
maxell is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-17-2008, 08:36 PM   #120
waterproof
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: waterproof is on a distinguished road

Tracking Yapamıyorum Yardım

Arkadaşlar Merhaba Ebayden http://cgi.ebay.com/BALANCE-BAR-air-...ayphotohosting bu ürünü aldım. ve satıcı LJ240219109US Böyle bir tracking no su verdi bu tracking number ile ne Türkiyede nede usps de takip yapamıyorum ürünü 02.09.2008 tarihinde shipping yapmış 10 gün içinde ulaşır dedi eline gelen bişi yok PTT dede gözükmüyor ne yapmalıyım ??? Satıcı sağlam
waterproof is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık