Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-23-2008, 11:17 PM   #101
erhan_h
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: erhan_h is on a distinguished road

kargo süresi

merabalar.
2 gün önce bir çift bot aldım,amerikalı bi kullanıcıdan.kargo seceneğinde bir tek usps priority mail international vardı 30 usd.adama mesaj yazdım gift olarak gonder falan diye.ses seda yok hala.kargoladım gibi bi bilgi gelmedi.kac gün süresi var kargolamak için.bir de shipping dahil 111 usd tuttu,gümrüğe takılma ihtimali nasıl,bir de yaklaşık ne kadar sürer gelmesi teşkrler şimdiden
erhan_h is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-24-2008, 12:09 AM   #102
nickelaj
Taze Üye

Ünü: nickelaj is on a distinguished road

aşağıdaki mesajı attıktan sonra forumda (http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...irmisiniz.html) mesajını gördüm ve anladım ki aynı şey ordaki arkadaşın da başına gelmiş. power seller satıcıdan aldık diye güveniyoruz ama demek onlar da sahteci olabiliyomuş

ben de 19.12.2007'de bir ürün aldım, bana 27sinde sana gönderdim diye mail geldi, ama o gün bugündür ne ürün var ne bir bilgi. adama attığım her maile otomatik olarak 27sinde gönderildi 10-15gün içinde gelmesi lazım yazıyor. çıldırıcam, paypal dispute açtım ama güvenim yok. usps air mail ile gönderdiğini söylüyor, netten bakınca aşağıdaki bilgi var o günden beri. ne demektir bu ?

Search Results

Label/Receipt Number: LJ21 3536 760U S
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on December 27, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Bu mesaj en son " 01-24-2008 " tarihinde saat 12:20 AM itibariyle nickelaj tarafından düzenlenmiştir....
nickelaj is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-26-2008, 01:12 AM   #103
titrek-bacanak
Taze Üye

Ünü: titrek-bacanak is on a distinguished road

Lightbulb

kardesım usps ile ayın 27. gondermıs elıne gecse dahı aynı mesajı alırsın ve takıp edemezsın bu standarttır gun hesabı yaparen ayın 27. gununden basla 10-15 gun ıcerısınde gelır mutlaka
titrek-bacanak is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-26-2008, 12:25 PM   #104
ahmety
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ahmety is on a distinguished road

bence dispute acması lazım yada istanbul paket merkezını araman lazım cunku LJ ile baslayanların türkiyede takip kodu yok mektup türü oldugu ıcın sorgulama olmuyor sadece avpim i araman ve ona göre sonuca bakman lazım
ahmety is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-30-2008, 10:20 AM   #105
nickelaj
Taze Üye

bugün ayın 30u ve hala ürün gelmedi, kime sorsam bilen yok. daha önce açtığım dispute bugün claime çevirdim. parasını geçtim ama 21inden beri hiçbir soruma cevap bile alamadım. gerçi daha öncekiler de hep otomatik mesajdı.
Eski 01-31-2008, 12:08 AM   #106
ababadan
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: ababadan is on a distinguished road

Bende bugün soy dsc w80 fotoğraf makinesi aldım.2 tane kargo seçeneği vardı.35 dolar verdim ve express maili seçtim.Ama gece bana gelen mailde usps priority mail seçeneği ile gönderildiği ve kargo kodunun LJ505771248US usps tarafından bildirildi.Şimdi benim ne yapmam lazım.Kesinlikle bi kere negatif feedback vericem fakat ben bu aradaki farkı nasıl alabilirim.Cevapta veriyor üstelik 7200 tane satışı olan power seller bir satıcı üstelik bu
ababadan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2008, 06:07 PM   #107
hazanfer
Taze Üye

Ünü: hazanfer is on a distinguished road

ya arkadaşlar aynı dertler bende de var 27 aralık 2007 ve 3 ocak 2008'de iki farklı ürün de ben aldım; ama ikisinden de haber yok. Adamlara mail attım biri cevap vermiyor, diğeride bir veya iki hafta daha bekle gelir yazmış. Zaten 1 ay oldu. Ortalama 20 günde geliyor yazılarını okuyarak, 30 günün fazla olduğuna karar veriyorum. yanlışmıyım?
hazanfer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-03-2008, 06:34 PM   #108
zargana
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: zargana is on a distinguished road

selam arkadaslar ebaydan zippo çakmak aldım. satıcı international urunler için "Standard Int'l Flat Rate Shipping " i kullanıyormus simdi bu urunun takip numarası yok mu ? 15 gun icinde gelmesi mumkun mu? bir de kargo direk eve mi geliyor yoksa benim gidip başka biryerden almam mı gerekiyor ? bi cevaplarsanız cook sevinirim iyi gunler kolay gelsin
zargana is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2008, 02:35 PM   #109
nickelaj
Taze Üye

Alıntı:
hazanfer tafarından gönderildi
ya arkadaşlar aynı dertler bende de var 27 aralık 2007 ve 3 ocak 2008'de iki farklı ürün de ben aldım; ama ikisinden de haber yok. Adamlara mail attım biri cevap vermiyor, diğeride bir veya iki hafta daha bekle gelir yazmış. Zaten 1 ay oldu. Ortalama 20 günde geliyor yazılarını okuyarak, 30 günün fazla olduğuna karar veriyorum. yanlışmıyım?

27 aralıkta ne olduysa çoğu kişinin (ben dahil) gönderilen ürünleri sırra kadem bastı. powerseller adam bile tenezzül edip cevap yazmadı. hem ebay hem paypal claim bekliyorum bakalım.
Eski 03-19-2008, 07:19 AM   #110
frtn09
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: frtn09 is on a distinguished road

Exclamation bu ürünü sipariş edebilirmiyim... riski varmıdır...

arkadaşlar hepinize selamlar... kuşadasındayım aranıza yeni katılıyorum, ebay i sürekli olarak kullanmak istiyorum. amerika satışlı bi ürün var. motosikletin ön kısmı... çok soru sorup mesajı şişirmek istemiyorum... bilgili kişiler linke bakıp, bu ürünün elime ulaşıp ulaşamayacağına bi yorum getirebilir mi...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/06-FZ... m330219697968

şimdiden teşekkürler... saygılar...

Bu mesaj en son " 03-19-2008 " tarihinde saat 07:40 AM itibariyle frtn09 tarafından düzenlenmiştir....
frtn09 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık