![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#91 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Hala Türkiyeye giriş yapmamış aşırı derecede yoğunluk var bana en son expressle 3 haftada gelebildi. malum noel olunca abd de sıkışıklık var ayınısı Türkiye. kargon 11 aralıkta amerikadan ayrılmış şu an başka ülkelerde geziyordur.
Bu mesaj en son " 12-18-2007 " tarihinde saat 03:46 AM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#92 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Dostlarım slm,herhangi bir kargo problemi yaşamamak için aklımca ebaydan arkadaşıma kargo gönderdim.Amerikadaki arkadaşım kargoyu aldı ve ordan kargo yapıp bana yolladı(30$lık ve 2 hafta sonra elime geçecek şekilde) bana yolladı.Acaba gümrük sıkıntısı yaşarmıyım..Hepinize saygılar..
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yok mu yardımcı olacak!
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Benimde USPS express mail ile gelen bir gönderim var. Sizin gönderiniz 18'inde Türkiyeye ulaşmış. Ancak PTT sitesinde yaptığınız sorgulamada çıkan "0002 11/12/07 07:43 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition" ne anlama geliyor anlamış değilim.Ürününüz gümrüğe takılıp yurt dışına geri gönderilmiş olabilir mi ? Yada size ulaşmış ise, ulaşım zamanını tam yazabilirmisiniz ? ABD'den gönderildikten kaç gün sonra size ulaştı ? Bu mesaj en son " 12-28-2007 " tarihinde saat 03:59 AM itibariyle FxmaN tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
paket numaranızı ptt yurtdışı takip sitenizden sorgulattığınızda eğer : "Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition" diye bir ibare görüyorsanız, bu paketinizin Türkiye'ye giriş yaptığı anlamına gelir. Bundan sonraki süreci yurtdışı değil yutiçi takip sitesinden izlemeniz gerekir. http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.html Yukarıda örneğini aldığınız arkadaşın gönderisi de 18.Aralık'da Türkiye'ye giriş yapmış ve 19.Aralık'da da alıcıya teslim edilmiş. Yani gümrüğe takılma falan yok. Teslim bilgilerini de az önce verdiğim yurtiçi takip linkinden görebilirsiniz. Sorduğunuz ibarenin anlamı ise, satıcının (yada arkadaşınızın) paketinin o ülkeden yurtdışına (yani Türkiye'ye doğru) yola çıktığıdır. bundan sonraki adım paketin Türkiye'ye girişi yani ""Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition" olacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar öncelikle şunu sorucam ben USPS Priority Mail International ile yollandı.türkiyede hangi firma bunu bana teslim etcek?bide son sorum acaba ürün geldiinde evde olmazsam nolcak?
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ptt yoluyla geliyor.Evde olmazsan not bırakıyorlar. Post açmışken ben de bir soru sorayım. Priority Mail International ile gelecek ürünün takibini yaptığımda STATUS:Electronic Shipping Info Received diye yazıyor.Ürün Türkiye'ye girmişmidir sizce ayrıca giriş yaptığında ptt'nin sorgulamasında görünürmü. Tracking no:LJ....... ürün 23.12.07'de postaya verilmiş.Yardımlarınız için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
LJ ile baslayan ürünler ptt nın yurt ıcı sorgulamasında gözukmez cunku dosya seklınde kargo oldugu ıcın devamlı ptt bünyesınde sorgulamanız lazım tel vs
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
shıppıng
arkadaslar amazon dan ocak ayı 3. gunu standart shıppıng ıle bır canta sıparıs etmıstım 4. gun yola cıktıgı soylendı tahmınen elıme ne zaman ulasır? bır dıgerı satıcı bır trackıng numarası verdı ama ne usps de ne de ptt de gorunmuyor bunu soyledıgım zamanda dıs kesımlerde ''adana'' oturdugumu soyluyor bır kac gun sonra tekrar denememı soyledı. bu benım ılk alısverısım tahmınen kac gun sonra elıme ulasır. yapmam gereken bır sey var mı ?
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar sıkıntılarım son buldu, cektıgım sıkıntıyı yasadıgım endıseyı bir nebze bu forumda hafıfletmeye calıstım.
sorumluluk duyarak olayı en basından alıyorum umarım herkese faydası olur. ocak ayının 3-4. gunu amazon dan ''usa'' sıparıs verdım satıcı ıle ırtıbatı yıtırmedım 8. gun kargoya verılmıs oldugunu ogrendım ''usps standart shıppıng'' secenegı ıle 15 gunde adana ya geldı zarfın uzerınde ''usps fırst class ınternatıonal'' yazıyor trackın numarası ne usps den ne de ptt den takıp edılebıldı numaram lj 214 491 027 us'dı orta boy bır zarf bıcımınde ıdı gumruk'e takılmamıs ve zarfım hıc bır sekılde acılmamıs. umarım acıklayıcı olmustur,unuttugum yada merak ettıklerınız var ıse umtaslan@hotmail.com |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|