![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
benim 12 ekimde gönderilen kargom gelmedi. ptt yi arıyorum 1 ayı geçer diyorlar. sizin geldi mi? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
merhaba,
benim sorgumda da böyle diyor; Kod:
ne kadar zaman sonra Türkiye'de olur bilginiz var mı ? |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşım bnm tracking number CP ile başlıyor. ama adam bana global express mail ile yollayacağını söylemişti. 27sinde kargoya verildi ve hala sadece acceptance evresinde. demekki onun için gecikti. bu ürünün her adımını takip edebiliyorum değil mi? |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
USPS Priority Mail International shipping seçeneğinde satıcı bize tracking number verebiliyor mu? ve ürün elimize yaklaşık kaç günde geçiyor???
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar,
tracking number ile takibi yapabileceğimiz link bilgisi verebilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardım
arkadslar arkadasım usa dan bana sweat shirt yollayacak..iki sorum var 1.si kargo en ucuz hangi firmayla ne kadar tutar..2.si ise arkadsım faturasını etiketini fln herseyi sökecek gümrüge fln taklır mı sweat shirt?
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardım
kimsenin bir fikri yok mu arkadaslar??
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
[quote=darbukacı]Arkadaşlar,
tracking number ile takibi yapabileceğimiz link bilgisi verebilir misiniz?[/QUOTE ]usps: http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInt...abelInquiry.do den postanın durumu nereden verıldıgı tarıh bılgısı www.ptt.gov.tr'dende turkıyeye gırıs yapıp yapmadıgını nerede oldugunu gorebılırsın Bu mesaj en son " 12-17-2007 " tarihinde saat 10:50 AM itibariyle mohawk1487 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
takıp no alabılıyorsun 1-3 hafta |
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Label/Receipt Number: EC92 9401 778U S
Status: International Dispatch Your item left the United States from JOHN F. KENNEDY APT/NEW YORK at 7:43 AM on December 11, 2007. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. Arkadaşlar, tracking no ile sorgu yaptığımda böyle bir mesaj alıyorum, anladığım kadarıyla 11 aralıkta kargolanmış, express mail olduğuna göre sizce ne zaman elimde olur, ptt sitesinde sorgulama yaptığımda da böyle bir mesajla karşılaştım... Barkod Numarasna Ait İslem Listesi 0001 07/12/07 19:37 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition 0002 11/12/07 07:43 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|