![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
ya arkadaşlar deliricem ben
First class international ve US Postal Service Priority Mail ile aynı gün aldğım iki üründen first class international ile yollananı geldi. diğeri gelmedi. Benim bildiğim priority mail daha hızlı olduğu... Bu nasıl oluyo yahuuu....Bilenlerden yardım istemekteyim... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım hiç birini alma ve satıcı değiştir. ama aldığın ürün belkide büyük olduğu içindir bu yüksek posta fiyatları bilemicem. ama bana pahallı geldiler... express ile hızlı gelir ve tracking number dan takip edebilirsin diğeri Allah a ve postacına emanet![]() |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
teşekkür ederim çoğu satıcıda ürünün kargo bedelleri aynı ve ürünün kendi fiyatları daha yüksek.
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar first classlar lc ile mi başlıyor?
birde tracka baktığımda status accepted ve şu kentten şu saatte çıkmıştır yazıyor. 7 gün oldu gene aynı yazı |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
first class ta güncellenmiyor..
|
|
|
#67 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Other Int'l Shipping (see description) ?
Other Int'l Shipping (see description) ne demek deniz yolu ile mi gelecek ne kadar sürer
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Takipli usps servisleri hangisidir?
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Global Express Guaranteed Express Mail International Priority Mail International Priority Mail Flat Rate Box bunlar takip edilebilir... First Class Mail International..... takip edilemez sadece custom number ile postaya verilip verilmedigi gorulebilir.. Diger ulkeler ve posta cesitleri icin http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...-sureleri.html burayi okuyunuz... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|