Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-22-2007, 12:31 AM   #51
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: sinansas is on a distinguished road

Alıntı:
scoozy tafarından gönderildi
herkese selam arkadaşlar. paranla rezil olma işi bu olsa gerek.ama yinede ebaydan alışveriş inanılmaz heyecan verici ufaktefek şeyler kapıya kadar geldi yalnız son aldığım kiloca ağır bir koli amerikadan gemiyle surface mi ne onunla yola çıktı 17 gün oldu daha haber yok kimi 20 gün kimi 1 ay 1,5, 2 ay diyen bile var.benim bu gemiyle ürün getirtmiş deneyimi olan arkadaşlara bi sorum olacak bu kolinin bana gelme olasılığı yüzde kaçtır.hep kaybolma riski var deniyor onun için soruyorum.saygılar
17 günde amerikadan türkiye'ye giriş yapar standart bir gemi bu arada benim de bi sorum olcak ben bu sitede track&confirm den benim tracking# ı girdim ve şu metinle karşılaştım "Label/Receipt Number: CP08 0341 385U S
Status: Acceptance

Your item was accepted at 8:09 AM on March 5, 2007 in BAYFIELD, CO 81122. No further information is available for this item. " acaba yanlış yere mi girdim,ingcem iyi değilde :$ yoksa satıcımı yanlış tracking number verdiki daha kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-22-2007, 08:55 PM   #52
yusuf2000
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: yusuf2000 is on a distinguished road

hocam Shipping and handling yazan yerin karşısına nakliye ücretimi yazacağım?
boş kabul eymiyor
yusuf2000 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-30-2007, 10:33 AM   #53
shagrathtr
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: shagrathtr is on a distinguished road

Alıntı:
curse of the pharaoh tafarından gönderildi
arkadaşlar ben bir ürüne teklif verdim.sonra satıcıya mail attım.ban satmasını rica ettim.ürüne 2000 küsür dolar istiyordu.ben 1500 dolarım var ve bu aleti çok istiyorum lütfen bana satarmısın dedim.bana mail atmış.kabul etmiş.yani bana satacak.ben şimdi alışverişi nasıl yapacağımı bilmiyorum.bu adamla nasıl irtibata geçeceğim.şartları nasıl konuşacağım bilmiyorum.yani ebay olmadan özel olarak görüşmek istiyorum.çünkü ebayı bilmiyorum.alışveriş ebaydan mı oluyor.yani ebay satıcının garantisi mi oluyor bilmiyorum.lütfen bu ürünü nasıl alacağım konusunda biri bana yardım etsin linkini veriyorum.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEBI%3AIT&rd=1

bana gelen mailide yolluyorum.

Contact the seller at htis e-mail address: germin_farok22@yahoo.com You expressed interest in this item titled:Gibson Zakk Wylde Camo Custom Shop Les Paul
Item number:110026203677 by bidding, however the auction has ended with another member as the high bidder. In compliance with eBay policy, the seller is making you this Second Chance Offer for a lower GBP 1,250.00. The seller has issued this Second Chance Offer because the winning bidder was unable to complete the transaction. If you accept this offer, you will be able to exchange Feedback with the seller and you will be eligible for eBay services associated with a transaction, such as fraud Protection. To purchase this item, just contact the seller to personal contact the seller directly to: germin_farok22@yahoo.com

buda sonradan gelen mesaj

Ok,i will send you the guitar for 1500 dolar.
In order to purchase the deal through ebay,I will contact ebay and they will send you the invoice with all the details you need to complete the deal safe and fast for both of us,under ebay protection.
I will pay for the shipping and insurance and I will provide you 10 days money back guarantee, no questions asked. That means within 10 working days you decide if you don't want to keep the item.
I will wait your e-mail if you are interested for start the deal.

bana biri yardım etsin acil olarak

urunu alıp almagını bilmiyorum baya zaman gecmiş .bence yaptıgın hiç mantıklı degil eger satıcı gondermezse olan senin 1500 dolara olur ki yollamazsada hiç bişey yapamazsın ayrıca bazı gitar formlarına bakarsan orda ebay den gitar alanların yazdıkları genelde gitar boyut olarak buyuk oldugu için gonderme sorunu yasanıyor ve genelde alanların hepsi satıcıdan gitarın sap kısmını sokup oyle gondermelerini istiyor ayrıca 1.500 dolar için kesinlikle gumrukte takılır ve cok ugrasırdın gıbı geliyor.
eger aldıysan muhtemelen paranı cope atmıs olursun
eger urun eline ulastıysa yazarsan seviirim bende zamnında gitar almak istedimde baktım formlara olucak iş degil
shagrathtr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2007, 10:40 AM   #54
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

USPS Posta değişikliği

Bildiğiniz gibi USPS 14 mayıstan sonra yeni posta servislerini başlattı.Türkiye için birkaç servis daha eklenmiş.

Global Express Guaranteed (1-3 gün)
Express Mail International (3-5 gün)
Express Mail® Flat Rate Envelope (3-5 gün, evrak vs gönderileri için)
Priority Mail International (6-10 gün)
Priority Mail® Flat Rate Envelope (6-10 gün, evrak vs gönderileri için)
First-Class Mail International (teslim süresi airmail veya surface olmasına göre değişiyor)

Airmail Letter-Parcel ve Economy Surcafe Letter-Parcel post First-Class Mail International adı altında toplandı.Bu birleşmenin biraz kötü olduğunu düşünüyorum.Çünkü satıcıdan hava postası istersin ama karadan gönderir.İsim sonuçta aynı.Priority desteği geldi ama fiyatları baya yüksek.

Ayrıca ek olarak insurance ve registered mail özellikleri de mevcut.İnsurance gönderi tipi ve değere göre değişiyor.Registered mail sabit fiyat $10.15 ek ücrete tabi.First-Class Mail International için kullanılabiliyor sadece.

Ayrıntılar için http://pe.usps.gov/text/imm/tz.21.10.htm bakabilirsiniz...
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2007, 10:23 PM   #55
lionman444
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: lionman444 is on a distinguished road

Alıntı:
kada tafarından gönderildi
Bildiğiniz gibi USPS 14 mayıstan sonra yeni posta servislerini başlattı.Türkiye için birkaç servis daha eklenmiş.

Global Express Guaranteed (1-3 gün)
Express Mail International (3-5 gün)
Express Mail® Flat Rate Envelope (3-5 gün, evrak vs gönderileri için)
Priority Mail International (6-10 gün)
Priority Mail® Flat Rate Envelope (6-10 gün, evrak vs gönderileri için)
First-Class Mail International (teslim süresi airmail veya surface olmasına göre değişiyor)

Airmail Letter-Parcel ve Economy Surcafe Letter-Parcel post First-Class Mail International adı altında toplandı.Bu birleşmenin biraz kötü olduğunu düşünüyorum.Çünkü satıcıdan hava postası istersin ama karadan gönderir.İsim sonuçta aynı.Priority desteği geldi ama fiyatları baya yüksek.

Ayrıca ek olarak insurance ve registered mail özellikleri de mevcut.İnsurance gönderi tipi ve değere göre değişiyor.Registered mail sabit fiyat $10.15 ek ücrete tabi.First-Class Mail International için kullanılabiliyor sadece.

Ayrıntılar için http://pe.usps.gov/text/imm/tz.21.10.htm bakabilirsiniz...
Teşekkürler Kada, elektronik sektöründen lojistik sektörüne geçsen tam süper olacak
lionman444 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-18-2007, 05:55 PM   #56
kumral
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: kumral is on a distinguished road

tracking number sanırım sadece express mail de var,öyle degil mi?Firs Class veya Priority de sacenek olarak göremedim..
kumral is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2007, 02:14 AM   #57
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

Priority mailin açıklamasında trackable yazıyor ama heralde o USA içi için geçerli.Express mailde tracking var ama adı express.Takip ediyorum 3 gündür benim paket yatıyor posta işleme merkezinde.Gümrüğü geçti mi geçecek mi ne olacak belli değil.Normal posta geldi express bi türlü gelemedi
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-12-2007, 07:19 AM   #58
mkashgari
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: mkashgari is on a distinguished road

Alıntı:
kada tafarından gönderildi
Bildiğiniz gibi USPS 14 mayıstan sonra yeni posta servislerini başlattı.

Aslında buna "yeni servisleri başlatma"dan çok, "fiyatları arttırmak için servislerin adlarını değiştirme" de diyebiliriz. Genel olarak, yeni isim verilen servislerin fiyatları, eskisine göre yükselmiş durumda ve bu artışlar ABD içinde de geçerli. Ebay'de pek çok satıcı bu durumdan şikayetçi...
mkashgari is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-25-2007, 08:34 AM   #59
sarpkaya92
Kallavi Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: sarpkaya92 is on a distinguished road

Arrived Abroad, July 23, 2007, 4:27 pm, TURKEY
International Dispatch, July 20, 2007, 10:09 am, N. J. BULK
Electronic Shipping Info Received, July 19, 2007

E-Baydaki satıcı: USPS Priority Mail InternationalTM
adındaki kargo ile
Bana gelen maildeki şekliyle:
Priority Mail International
Service Type: International Parcels

şekli ile geldi ile geldi hayırlısı olsun
Zaten 19 perşembe 20 si cuma
21 cumartesi iş günü hariç 22 pazar iş günü hariç
23 pazartesi
Yani toplam olarak 3 iş gününde Türkiye'ye girdi bakalım kaç iş gününde elime ulaşıcak...

Bu mesaj en son " 07-25-2007 " tarihinde saat 08:45 AM itibariyle sarpkaya92 tarafından düzenlenmiştir....
sarpkaya92 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-28-2007, 04:17 PM   #60
hsayar
Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: hsayar is on a distinguished road

Almayı düşündüğüm bir malda kargo seçenekleri aşağıdaki gibi
Shipping and Handling To Service
US $32.10
Turkey
USPS First Class Mail InternationalTM
US $44.00
Turkey
USPS Express Mail InternationalTM

şimdi ben hangiisni tercih etmeliyim USPS Express Mail InternationalTM 12$ vermek bana ne kzandırcak diğeri ile gelse kaç günde gelir. usps.gov bağlantılı link açılmıyor.
hsayar is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık