![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Status: Acceptance Your item was accepted at 8:09 AM on March 5, 2007 in BAYFIELD, CO 81122. No further information is available for this item. " acaba yanlış yere mi girdim,ingcem iyi değilde :$ yoksa satıcımı yanlış tracking number verdiki daha kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
hocam Shipping and handling yazan yerin karşısına nakliye ücretimi yazacağım?
boş kabul eymiyor |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
urunu alıp almagını bilmiyorum baya zaman gecmiş .bence yaptıgın hiç mantıklı degil eger satıcı gondermezse olan senin 1500 dolara olur ki yollamazsada hiç bişey yapamazsın ayrıca bazı gitar formlarına bakarsan orda ebay den gitar alanların yazdıkları genelde gitar boyut olarak buyuk oldugu için gonderme sorunu yasanıyor ve genelde alanların hepsi satıcıdan gitarın sap kısmını sokup oyle gondermelerini istiyor ayrıca 1.500 dolar için kesinlikle gumrukte takılır ve cok ugrasırdın gıbı geliyor.eger aldıysan muhtemelen paranı cope atmıs olursun eger urun eline ulastıysa yazarsan seviirim bende zamnında gitar almak istedimde baktım formlara olucak iş degil |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
USPS Posta değişikliği
Bildiğiniz gibi USPS 14 mayıstan sonra yeni posta servislerini başlattı.Türkiye için birkaç servis daha eklenmiş.
Global Express Guaranteed (1-3 gün) Express Mail International (3-5 gün) Express Mail® Flat Rate Envelope (3-5 gün, evrak vs gönderileri için) Priority Mail International (6-10 gün) Priority Mail® Flat Rate Envelope (6-10 gün, evrak vs gönderileri için) First-Class Mail International (teslim süresi airmail veya surface olmasına göre değişiyor) Airmail Letter-Parcel ve Economy Surcafe Letter-Parcel post First-Class Mail International adı altında toplandı.Bu birleşmenin biraz kötü olduğunu düşünüyorum.Çünkü satıcıdan hava postası istersin ama karadan gönderir.İsim sonuçta aynı.Priority desteği geldi ama fiyatları baya yüksek. Ayrıca ek olarak insurance ve registered mail özellikleri de mevcut.İnsurance gönderi tipi ve değere göre değişiyor.Registered mail sabit fiyat $10.15 ek ücrete tabi.First-Class Mail International için kullanılabiliyor sadece. Ayrıntılar için http://pe.usps.gov/text/imm/tz.21.10.htm bakabilirsiniz... |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
tracking number sanırım sadece express mail de var,öyle degil mi?Firs Class veya Priority de sacenek olarak göremedim..
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Priority mailin açıklamasında trackable yazıyor ama heralde o USA içi için geçerli.Express mailde tracking var ama adı express.Takip ediyorum 3 gündür benim paket yatıyor posta işleme merkezinde.Gümrüğü geçti mi geçecek mi ne olacak belli değil.Normal posta geldi express bi türlü gelemedi
![]() |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aslında buna "yeni servisleri başlatma"dan çok, "fiyatları arttırmak için servislerin adlarını değiştirme" de diyebiliriz. Genel olarak, yeni isim verilen servislerin fiyatları, eskisine göre yükselmiş durumda ve bu artışlar ABD içinde de geçerli. Ebay'de pek çok satıcı bu durumdan şikayetçi... |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arrived Abroad, July 23, 2007, 4:27 pm, TURKEY
International Dispatch, July 20, 2007, 10:09 am, N. J. BULK Electronic Shipping Info Received, July 19, 2007 E-Baydaki satıcı: USPS Priority Mail InternationalTM adındaki kargo ile Bana gelen maildeki şekliyle: Priority Mail International Service Type: International Parcels şekli ile geldi ile geldi hayırlısı olsun ![]() Zaten 19 perşembe 20 si cuma 21 cumartesi iş günü hariç 22 pazar iş günü hariç 23 pazartesi Yani toplam olarak 3 iş gününde Türkiye'ye girdi bakalım kaç iş gününde elime ulaşıcak... Bu mesaj en son " 07-25-2007 " tarihinde saat 08:45 AM itibariyle sarpkaya92 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Almayı düşündüğüm bir malda kargo seçenekleri aşağıdaki gibi
Shipping and Handling To Service US $32.10 Turkey USPS First Class Mail InternationalTM US $44.00 Turkey USPS Express Mail InternationalTM şimdi ben hangiisni tercih etmeliyim USPS Express Mail InternationalTM 12$ vermek bana ne kzandırcak diğeri ile gelse kaç günde gelir. usps.gov bağlantılı link açılmıyor. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|