![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Unites States Postal Service (USPS)
Uluslararası Posta ücreti hesaplama linki: http://ircalc.usps.gov/intl_speed.as...s=2 &Ounces=0 |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar usps'yle gelen ürün nereye geliyor nerden alacağız
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Davutpaşa caddesi Topkapı da faaliyet gösteren AVPİM'e geliyor,gümrüğe tabii tutulmazsa en yakın postaneye gelir,tabii tutulursa sen AVPİM'e gidersin..AVPİM'e gitmen gereken durumlarda Allah yardımcın olsun,herşey hazırlıklı ol,sabırlı ol,yoksa kolini teslim alman zorlaşır..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
|
Arkadaslar Merhaba,
Bugune kadar alisverislerimi devamli Singapurdan yapmaktaydim ve acikcasi cok da memnundum.Ilk kez USA dan alisveris yaptim eleman oradan 4 Agustos tarihinde usps "Standard Int'l Flat Rate Shipping" yapti.Numarasi da LC595148685us burada vermis oldugunuz linklerde kontrol ettim fakat hicbirsey yok!!Belki de daha beklemem lzm onu da bilemiyorum.Bir tel. numarasi varmi nerden sorulur bu?? Ben Izmirdeyim dolayisiyla ist da avpim e falan gelip sormak falan yalan olur benim acimdan. Nasil bir tavsiyeniz olur? Herkese sevgiler. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
|
sana verilen tracking number LC595148685us olduguna emin misin?
ptt sayfasındada gözükmüyorda
|
|
|
#16 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
Yamuk bir durum goruyorsaniz soyleyin ltf.Zira adamda 3 tane daha malim var odeme yapmadim cunku birinci parti mali almadan 2.odemeyi yapmam dedim.. Eleman Power seller NJ den. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hocam benim de bir ürünüm var temmuz 28 tarihili bende onu bekliyorum amerikadan ama bakalım şimdi ona mesaj attım noldu diye
ben yamuk bir durum göremedim
|
|
|
#19 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
Neyse , mal gelince yaz ltf. 2 satir.Ben de gelince yazarim mutlaka.Bu arada usps express 3 gunde teslimat varmis.Ben bunu alinca 2 parti onu deneyecegim. Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hocam benim paket gemiyle tam 83 günde geldi.onun için gemiyle gelen bir gönderi bekleyen falan varsa bence 1.5 aydan önce beklemesin.eğer yanılıyorsam benim paket ozaman gemiyle değil (hatta kayıkla bile değil) usps in ayarladığı 1-2 elamanla yüzerek gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde durmaktayım ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|