Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-01-2007, 11:16 AM   #41
oguz altunel
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: oguz altunel is on a distinguished road

Global priority de son nokta

global priority türkiye ye çalışmıyor, bu şekilde göndereceğini söyleyenler de bundan bir haberdarlar. bundan dolayı, önce davranıp posta olayını global express'e çevirmezseniz, ki bu gelir, adam airmail letter/parcel kullanmak zorundadır, çünkü başka ihtimali yoktur.
oguz altunel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-20-2007, 04:13 AM   #42
dreamer
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: dreamer is on a distinguished road

Acaba "Airmail Parcel Post" ve "Global Express Mail" karşılaştırması yapabilecek birisi var mıydı?
dreamer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-02-2007, 01:33 PM   #43
mehmet_alcev
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: mehmet_alcev is on a distinguished road

yardım

slm arkadaslar bende amerıkadan bır satıcıdan global express mail ile bır saat aldım adam tracking numberı verdı ama hangı takıp sıtesine baktımsay urunun bılgılerı gorunmuo yardım edersenız sevınırım.nerden sorgulamalıyım.
mehmet_alcev is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-05-2007, 01:23 PM   #44
previnil
Taze Üye

previnil kullanıcısının avatarı

Ünü: previnil is on a distinguished road

Banada Yardimmm

Alıntı:
necodj tafarından gönderildi
ilgine sağol kardeş.ben sonunda çözdüm. "Global Express Mail" ile gönderiyormuş.tşkrlr

YA BENDE BULAMADIM BANA VERİLEN NO DAN B, YARDIMMM

EC995939461US
previnil is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-05-2007, 02:08 PM   #45
yildiray74
Taze Üye

Ünü: yildiray74 is on a distinguished road

nasıl olacak şimdi yardım edin

arkadaşlar ilk kez ebay den birşey satın aldım amerikadan.satıcı usps airmail ile yollamış ve maille bir link vermiş bana,postayı takip için.neyse, verdiği linkten bir numara aldım (LC214164733US) .bu numara ile usps'e girince ürünün yolda olduğu, miamiden yollandığı söyleniyor ve bunun dışında bilgi yok.

anlayamadığım şu: bu ürün amerikadan bu posta servisi ile türkiyeye nasıl ve yaklaşık kaç günde geliyor (nedense biryerden 20 gün diye aklıma kalmış).bir de bunu ben ankaradan nasıl alıyorum,kapıyamı getiriyorlar yoksa nasıl oluyor?paypal ile ben shipping cost dahil 21 dolar ödedim.acaba ekstra bir şey daha ödeyecekmiyim ya da ürün gümrüğe takılır mı ?takılırsa akarada ne yapabilirim.
kafam çok karıştı.bir hayırsever bana yardım etsin lütfen
yildiray74 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-05-2007, 02:09 PM   #46
yildiray74
Taze Üye

Ünü: yildiray74 is on a distinguished road

nasıl olacak şimdi yardım edin

arkadaşlar ilk kez ebay den birşey satın aldım amerikadan.satıcı usps airmail ile yollamış ve maille bir link vermiş bana,postayı takip için.neyse, verdiği linkten bir numara aldım (LC214164733US) .bu numara ile usps'e girince ürünün yolda olduğu, miamiden yollandığı söyleniyor ve bunun dışında bilgi yok.

anlayamadığım şu: bu ürün amerikadan bu posta servisi ile türkiyeye nasıl ve yaklaşık kaç günde geliyor, ben ürünü 27 mart ta aldım (nedense biryerden 20 gün diye aklıma kalmış).bir de bunu ben ankaradan nasıl alıyorum,kapıyamı getiriyorlar yoksa nasıl oluyor,ben mi araştırıp buluyorum?
paypal ile ben shipping cost dahil 21 dolar ödedim.acaba ekstra bir şey daha ödeyecekmiyim ya da ürün gümrüğe takılır mı ?takılırsa akarada ne yapabilirim.
kafam çok karıştı.bir hayırsever bana yardım etsin lütfen
yildiray74 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-07-2007, 01:49 AM   #47
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

tracking mumkun değil LC ile başlayan kargolarda..normalde 15-20 gune gelir..daha gecikirse sorun vardır.. bana gelmedi hatta ama dispute ile geri aldım paramı
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-14-2007, 01:11 PM   #48
Sawer
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: Sawer is on a distinguished road

Ben Ebay den ilk Defa Alısveriş yaptım.1 tane ps3 oyunu aldım kargo dahil 43dolar.adam 6 gun once gonderdı ama hala elıme ulasmadı sımdı anlayamadıım bısı var.Usps ile gonderdı burda nereye gelicek aldıım cd.Ewime mı getırıcekler ben mı alıcam bıde Calıstıkları sırket adı ne biri telefon numaralarını verebılırmı.İstanbul/beşiktaş da oturuom en yakın yerın telefonu verirseniz sevinirim....
Sawer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-14-2007, 03:28 PM   #49
scoozy
Taze Üye

Ünü: scoozy is on a distinguished road

herkese selam arkadaşlar. paranla rezil olma işi bu olsa gerek.ama yinede ebaydan alışveriş inanılmaz heyecan verici ufaktefek şeyler kapıya kadar geldi yalnız son aldığım kiloca ağır bir koli amerikadan gemiyle surface mi ne onunla yola çıktı 17 gün oldu daha haber yok kimi 20 gün kimi 1 ay 1,5, 2 ay diyen bile var.benim bu gemiyle ürün getirtmiş deneyimi olan arkadaşlara bi sorum olacak bu kolinin bana gelme olasılığı yüzde kaçtır.hep kaybolma riski var deniyor onun için soruyorum.saygılar
scoozy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-16-2007, 12:24 PM   #50
Sawer
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: Sawer is on a distinguished road

ilgilenen yoq galba?
Sawer is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık