Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-18-2006, 08:26 PM   #31
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

ups-fedex-dhl ile gelen ürünler takıldığında ürünü almanızın tek yolu gümrük muamelecisi devreye sokmaktır.
Bu iş için genelde bu firmaların kendi muamelecileriyle anlaşmanız gerekir buda size 80 100 usd arasına mal olur.
PTT postasıyla gelen ürünler ise ptt'de takılsa bile muameleci gerekmeden vergisini ödeyerek almanız mümkün bilginize..

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-29-2006, 02:13 AM   #32
noway
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: noway is on a distinguished road

Arkadaşlar bir internet sitesinden 660 dolara bir ürün aldım.usps Airmail ile gönderdiklerini söylediler fakat tracking numarası istedim yazmadılar.Bu aşamada ne yapmalıyım? Buraya geldiğinde maliyeti bana ne olur bilgi verirseniz sevinirim
noway is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2007, 09:05 PM   #33
piggy
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: piggy is on a distinguished road

Alıntı:
noway tafarından gönderildi
Arkadaşlar bir internet sitesinden 660 dolara bir ürün aldım.usps Airmail ile gönderdiklerini söylediler fakat tracking numarası istedim yazmadılar.Bu aşamada ne yapmalıyım? Buraya geldiğinde maliyeti bana ne olur bilgi verirseniz sevinirim

eger USPS ile gonderdilerse USPS tracking number veremiyor maalesef. bende bi paket gondermistim ABD'den, 1 hafta icinde ulasacagini soylediler fakat tracking number veremiyoruz dediler. fakat paket 1 hafta icinde ulasmiti aliciya.
piggy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-26-2007, 01:44 PM   #34
honourhero
Taze Üye

Ünü: honourhero is on a distinguished road

Usps Global Express Mail

Benimde haftasonuyla 1 hafta oldu. 20 sinde Amerika'dan bi kalktı uçak hala uçuyor herhalde beklemedeyiz bakalım nolcak usps'nin tracking olayına pek güvenmeyin. Bi de ufacık alet için 40 dolar bayıldık inş bi durum olmaz.
honourhero is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-31-2007, 03:55 PM   #35
soulfound
Taze Üye

Ünü: soulfound is on a distinguished road

airmail parcel post

arkadaşlar dah ayeni üye oldum ebay dışında bi siteden giysi sipariş ettim paypalle ürün 30 dolar+22 dolar kargo usps nin bu nakliye servisiyle göndermesi ürün güvenliği(kaybolma gelmeme gibi) için ne şekilde iyi yada kötü onu öğrenmek istiyorum.Bi de bu servisle ürün alan arkadaşlar warsa ürünleriniz kaç günde geldi bilgi verirseniz sewinirim.
soulfound is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2007, 04:21 AM   #36
TURADESIGN
Aşmış Üye

TURADESIGN kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: TURADESIGN is on a distinguished road

paypal adresiniz verified ise insurance iniz vardir yoksa insurance alin saticidan
TURADESIGN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-16-2007, 09:35 PM   #37
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

Paypal adresini verified yaptım.Geçenlerde 5-6 tane ps3 oyunu aldım.Shipping insurance optional yazanları ödemezsem kargoda kaybolursa bi hak idda edebilirmiyim?Gerçi ben gelen malların hepsinde optional olanları ödedim garanti olsun diye.

Bir de kargo süreleri USPSin sitesinde belirtilen sürelere yakın mıdır?Ben genelde Global Priority Mail ile (7-10 gün yazıyo) gönderttiriyorum.Sizce ne kadar sürede gelir?Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2007, 11:44 AM   #38
monster_trq
Taze Üye

Ünü: monster_trq is on a distinguished road

Question Global Priority Mail

Alıntı:
kada tafarından gönderildi
Paypal adresini verified yaptım.Geçenlerde 5-6 tane ps3 oyunu aldım.Shipping insurance optional yazanları ödemezsem kargoda kaybolursa bi hak idda edebilirmiyim?Gerçi ben gelen malların hepsinde optional olanları ödedim garanti olsun diye.

Bir de kargo süreleri USPSin sitesinde belirtilen sürelere yakın mıdır?Ben genelde Global Priority Mail ile (7-10 gün yazıyo) gönderttiriyorum.Sizce ne kadar sürede gelir?Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
arkadaslar Global Priority Mail not available yazıyor yanı anladıgım kadaır ıle turkıyede kullanılamaz ama nasıl oluyorda bu kargo ıle gonderılebılıyor ben bunu nalayamadım lutfen bana bu kargo hakkında bılgı verınız.. bu satıcaların dedıgı ınt rate flat dedıklerınde yanı bır servıs turu belırtmıyor
Global Express Mail™ (EMS) 3 - 5 Days
Airmail Letter Post 4 - 7 Days
Airmail Parcel Post 4 - 10 Days
Economy (Surface) Letter Post 4 - 6 Weeks
Economy (Surface) Parcel Post 4 - 6 Weeks

şimdi turkiye için bunları gosterıyor adam sımdı int flat rate diye ben kabul edıp mesela 15 usd dedıyse kargo bedelıne ya adam bunu economy post yaparsa ben 4-6 hafta bekleyecekmıyım nasıl oluyor anlamadım yoksa gelen ınvoıce de kabul ederken orada hangı servıs tipi oldugu yazıyormu lutfen yardımcı olun ?
monster_trq is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-17-2007, 12:38 PM   #39
aZrAiL
Kallavi Üye

Giriş: May 2006
Ünü: aZrAiL is on a distinguished road

Alıntı:
TURADESIGN tafarından gönderildi
paypal adresiniz verified ise insurance iniz vardir yoksa insurance alin saticidan

yani, US dışı bir adrese sahipsek, insurence talep etmemiz gerekiyor. Dün ben İngiltere'den 11£ değerinde oyun aldım(ebay dışı bir oyun consol sitesi..). Buna 6£ eklemişler ve toplam 17£ ödeme istediler benden. 17£ olarak ödedim, fakat bunun içinde insurence olup olmadığı belirtilmemişti. Benim de sormak aklıma gelmedi..
aZrAiL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-21-2007, 11:53 PM   #40
fevziyavas
Üye

Ünü: fevziyavas is on a distinguished road

en hzılısı ve en pahalısıyla gönderiyorlar sanırım.

Alıntı:
necodj tafarından gönderildi
ilgine sağol kardeş.ben sonunda çözdüm. "Global Express Mail" ile gönderiyormuş.tşkrlr
tabi kardeş. global expres maille gönderiyor keratalar.sanırım fedbeklerine <malı geç gönderdin be abi> yazılmasın diye yapıyorlar bunu. bundan tam olarak emin değilim. şu sıralar başım dertte zaten. abi başka tarifeyle gönderin geç gelsin varsın diyorum.ötekisi çok pahalı diyorum. cevap bile vermiyorlar. ebay.com dakiler. hoş ötekilerde aynı hemen hemen. bu mesaj bu siteye ilk yazdığım mesaj. üye olur olmaz yazdım.bu siteyi kuran iyibey kardeşimede allahdan duacıyım.okuduğun için teşekkürler
fevziyavas is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık