![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
ups-fedex-dhl ile gelen ürünler takıldığında ürünü almanızın tek yolu gümrük muamelecisi devreye sokmaktır.
Bu iş için genelde bu firmaların kendi muamelecileriyle anlaşmanız gerekir buda size 80 100 usd arasına mal olur. PTT postasıyla gelen ürünler ise ptt'de takılsa bile muameleci gerekmeden vergisini ödeyerek almanız mümkün bilginize..
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bir internet sitesinden 660 dolara bir ürün aldım.usps Airmail ile gönderdiklerini söylediler fakat tracking numarası istedim yazmadılar.Bu aşamada ne yapmalıyım? Buraya geldiğinde maliyeti bana ne olur bilgi verirseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eger USPS ile gonderdilerse USPS tracking number veremiyor maalesef. bende bi paket gondermistim ABD'den, 1 hafta icinde ulasacagini soylediler fakat tracking number veremiyoruz dediler. fakat paket 1 hafta icinde ulasmiti aliciya. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Usps Global Express Mail
Benimde haftasonuyla 1 hafta oldu. 20 sinde Amerika'dan bi kalktı uçak hala uçuyor herhalde beklemedeyiz bakalım nolcak usps'nin tracking olayına pek güvenmeyin. Bi de ufacık alet için 40 dolar bayıldık inş bi durum olmaz.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
airmail parcel post
arkadaşlar dah ayeni üye oldum ebay dışında bi siteden giysi sipariş ettim paypalle ürün 30 dolar+22 dolar kargo usps nin bu nakliye servisiyle göndermesi ürün güvenliği(kaybolma gelmeme gibi) için ne şekilde iyi yada kötü onu öğrenmek istiyorum.Bi de bu servisle ürün alan arkadaşlar warsa ürünleriniz kaç günde geldi bilgi verirseniz sewinirim.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
paypal adresiniz verified ise insurance iniz vardir yoksa insurance alin saticidan
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Paypal adresini verified yaptım.Geçenlerde 5-6 tane ps3 oyunu aldım.Shipping insurance optional yazanları ödemezsem kargoda kaybolursa bi hak idda edebilirmiyim?Gerçi ben gelen malların hepsinde optional olanları ödedim garanti olsun diye.
Bir de kargo süreleri USPSin sitesinde belirtilen sürelere yakın mıdır?Ben genelde Global Priority Mail ile (7-10 gün yazıyo) gönderttiriyorum.Sizce ne kadar sürede gelir?Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Global Express Mail™ (EMS) 3 - 5 Days Airmail Letter Post 4 - 7 Days Airmail Parcel Post 4 - 10 Days Economy (Surface) Letter Post 4 - 6 Weeks Economy (Surface) Parcel Post 4 - 6 Weeks şimdi turkiye için bunları gosterıyor adam sımdı int flat rate diye ben kabul edıp mesela 15 usd dedıyse kargo bedelıne ya adam bunu economy post yaparsa ben 4-6 hafta bekleyecekmıyım nasıl oluyor anlamadım yoksa gelen ınvoıce de kabul ederken orada hangı servıs tipi oldugu yazıyormu lutfen yardımcı olun ? |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yani, US dışı bir adrese sahipsek, insurence talep etmemiz gerekiyor. Dün ben İngiltere'den 11£ değerinde oyun aldım(ebay dışı bir oyun consol sitesi..). Buna 6£ eklemişler ve toplam 17£ ödeme istediler benden. 17£ olarak ödedim, fakat bunun içinde insurence olup olmadığı belirtilmemişti. Benim de sormak aklıma gelmedi.. |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
en hzılısı ve en pahalısıyla gönderiyorlar sanırım.
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|