Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-17-2008, 09:07 PM   #121
Epi
Kallavi Üye

Epi kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: Epi is on a distinguished road

(USPS First Class Mail InternationalTM) Dikkat ettinmi bilmiyorum ama first class yani takibi yapılamıyor...
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2008, 06:29 PM   #122
waterproof
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: waterproof is on a distinguished road

Ancak Üründe henüz yok ortada ne yapabilirim bekliyeyim mi yoksa iptal mi edeyim nasıl iptal ediliyor ?
waterproof is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-24-2008, 04:30 AM   #123
sümeyya
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: sümeyya is on a distinguished road

Alıntı:
scoozy tafarından gönderildi
herkese selam arkadaşlar. paranla rezil olma işi bu olsa gerek.ama yinede ebaydan alışveriş inanılmaz heyecan verici ufaktefek şeyler kapıya kadar geldi yalnız son aldığım kiloca ağır bir koli amerikadan gemiyle surface mi ne onunla yola çıktı 17 gün oldu daha haber yok kimi 20 gün kimi 1 ay 1,5, 2 ay diyen bile var.benim bu gemiyle ürün getirtmiş deneyimi olan arkadaşlara bi sorum olacak bu kolinin bana gelme olasılığı yüzde kaçtır.hep kaybolma riski var deniyor onun için soruyorum.saygılar

paranla rezil olma bu olsa gerek kısmına kesinlikle katılıyorum satıcı inatla takip numarası vermiyor 8 gün oldu gelen gidende yok napcam bilemiyorum
sümeyya is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-24-2008, 01:32 PM   #124
Epi
Kallavi Üye

Epi kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: Epi is on a distinguished road

Takibi yapılamayan kargolar normalden çok daha erken yada geç gelebilir yani 8-15 gun deniyorsa 25 gunde surebilir 4 gunde surebilir...Adı ustunde takibi yapılamıyor yani satıcıyla istediğiniz kadar mesajlaşın kişinin elinde numara yoksa nasıl verebilir ???O kargo seçeneğini seçen arkadaşların beklemekten başka çaresi yok mlsf...Bir daha ki sefere priority yada express seçin (amerika için)satıcıyada ozellikle mesaj atın izleme numarası istiyorum diye pakedi yolladıktan sonra versin numarayı sizde nerde olduğunu gorun....
Epi is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık