![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#121 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
(USPS First Class Mail InternationalTM) Dikkat ettinmi bilmiyorum ama first class yani takibi yapılamıyor...
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#122 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Ancak Üründe henüz yok ortada ne yapabilirim bekliyeyim mi yoksa iptal mi edeyim nasıl iptal ediliyor ?
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
paranla rezil olma bu olsa gerek kısmına kesinlikle katılıyorum satıcı inatla takip numarası vermiyor 8 gün oldu gelen gidende yok napcam bilemiyorum |
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Takibi yapılamayan kargolar normalden çok daha erken yada geç gelebilir yani 8-15 gun deniyorsa 25 gunde surebilir 4 gunde surebilir...Adı ustunde takibi yapılamıyor yani satıcıyla istediğiniz kadar mesajlaşın kişinin elinde numara yoksa nasıl verebilir ???O kargo seçeneğini seçen arkadaşların beklemekten başka çaresi yok mlsf...Bir daha ki sefere priority yada express seçin (amerika için)satıcıyada ozellikle mesaj atın izleme numarası istiyorum diye pakedi yolladıktan sonra versin numarayı sizde nerde olduğunu gorun....
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|