Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-29-2008, 09:19 AM   #1
oNuRiUs
Taze Üye

Giriş: Nov 2008
Ünü: oNuRiUs is on a distinguished road

Dispute ile ilgili yardım.

Arkadaşlar ben bir eşya aldım. 3'ünde postaya verildi. gelmedi diye 25inde dispute açtım. Hala kimseden sesseda yok. Bu dispute insurance ile aynı şey mi? eğer o adamdan sesseda gelmezse benim paramı geri mi yatırırlar? insurance yaptırmıştım o hakkımı nasıl kullanabilirim? bu soruların cevaplarını lütfen anlatırsanız sevinirim.
oNuRiUs is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-29-2008, 11:11 AM   #2
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

insurance postanın kayıtlı gelmesidir.eğer extra bi tutar ödedeiysen sana tracking no vermesi gerekir.
satıcıya dispute açtığın için dispute da tracking noyu verebilir vermesse zaten muhtemelen kazanırsın ve paran iade olur
Eski 11-30-2008, 12:37 AM   #3
oNuRiUs
Taze Üye

Giriş: Nov 2008
Ünü: oNuRiUs is on a distinguished road

postanın tracking id'si zaten var. ama LC ile başlayıp US ile biten psotaları kayıtlı gözükse dahi kayıt tutmuyormuş ptt. (ptt'den bu şekilde bir mail aldım görüşmelerimde.) trakcking number var, 3ünde yola çıktı diyor ptt'nin uluslar arası takibinde bilgi yok diyor. item bana ulaşmadı... dispute açtım. aldığım kişiden de sesseda yok. boş boş bekliyorum. dispute kaç günde sonuçlanır?
oNuRiUs is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık