![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
Ödemeyi Yaptim! Ya Bundan Sonra?
Arkadaşlar herkeze merhaba.Ben ilk defa ebayden alış yaptım ödemeyi paypal'a verdim herşey tamam bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?Satıcı ne kadar zamanda bana gönderme hakkı var?Belirli bir gün geçipte göndermezse ne gibi yollar izlemem gerekir?Tecrübelerinize güveniyorum..Saygılar..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
genelde 2 gün içinde kargolarlar ve sana msjla bildirirler kargoladığını(takip numarası warsa da werir)
ama bazı satıcılar kargoladığına dair msj atmıyor.onun için 2 gün bekle bi msj falan gelmesse sen msj atarsın kargoladınmı diye ![]() satıcı sana yorum versede sen sakın ürün eline ulaşmadan yorum yani feedback werme
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ödeme
ödeme hemen mi geçiyor satıcının hesabına?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ödemeyi satıcıya yapıyorsunuz bi sorun olursa dispute açabilirsiniz ve feedbackinizi koz olarak kullanabilirsiniz ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ciggsboy
Çok teşekkürler ciggsboy...Gittigidiyorda sistem alıcı lehine çalışıyordu demekki ebay'de satıcı lehine çalışıyor..Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler ama daha sorularımız olucak
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
rica ederim çekinmeden sorabilirsin aklına takılan yerleri
![]() ancak ebayde satıcı lehine demek doğru olmaz çünkü paypal bunun garantisini weriyor.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|