![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
tracking sorunu
ebay.uk tan 16 gb usb flah bellek aldım 1 gbp sigorta ödedim alıcıya msj attım gönderdigini yazmış ama tarcjing no vermemiş ben sigorta ödedigim icin tracking no vermek sorunda degilmi yoksa sigortalı alsanda tracking verme zorunlulugu yokmu attıgı msj söyle
appreciated that your won item was sent and it will arrive 10-15 days after dispatched date, not including weekends,if u get item and it is working well ,pls leave feedback for us and we will do so . if u don't receive it on time or have any problem about the product ,pls feel free to contact us firstly for help .we will try our best to solve your problem. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
her halukarda tracking number atması lazım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
10-15 isgunune size ulasir demis. tracking no.nun sigorta ile ilgisi yok. mesajda tracking no. konusuna hic girmemis, tekrar mesaj atip iste:
thanks for the response, but you still haven't given me a tracking number. what is the tracking number for this shipping? regards. Bu mesaj en son " 11-22-2008 " tarihinde saat 10:49 AM itibariyle yakutistan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|