![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
First class mail ürün takibi
Selamlar First Class Mail le ürün takibinin ürünün yurtiçine girene kadar yapılamayacağını okudum forumda ancak kafama takılan birşey var.Eğer ürün gümrükte takılırsa ne olucak bunun takibini www.ptt.gov.tr adresinden yapabilir miyiz?
Ve ayrıca ben daha 3-4 gün önce bir ürün aldım USPS nin sitesindeki ürün takibini nosunu girince çıkan yazı şu; Label/Receipt Number: LJ62 0061 739U S Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. 2-3 gündür sürekli olarak ürün takip nosunu girdiğimde bu yazı çıkıyor acaba site güncellenmiyor mu bu ne anlama geliyor?Yardımlarınız için teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
gümrüğe takılma ihtimali düşük.. takılırsa da sana haber verirler...
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
peki benim aldığım ürün yola çıkmış mı bu mailde anladığım kadarıyla hiç öyle birşeyden bahsetmiyor?ne yapmam gerek şu durumda?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Beklemek her derde deva
Takip edemezsiniz... ![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|