![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Beklemek tabi ki her derde devadır.Ancak bugün 7. veya 8.gün olması lazım ürün siparişi vereli ancak ptt nin sitesinde hala ''Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi'' yazısı var.USPS de ise hala aynı şey yazıyor ;
Label/Receipt Number: LJ62 0061 739U S Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. Satıcaya 5-6 kez mail atmışımdır heralde ürünü kargolayıp kargolamadığını sormak için ancak hiç birine cevap gelmedi.ne yapmam gerek yardım lütfen?? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...ethitleri.html
forum başlıklarına bakarsan LJ ile baslayan postaların takip edilemedıgını gorucektın,20 ıle 25 gun suruyor,sımdı bayram nedenıyle buyuk bır yıgılmada var,bazen postaya verıldıgıne daır mesaj cıkıyor usps.com'da bazende hıcbır kayıt olmuyor bence bıraz sabret,benım pırıotry olmasına ragmen 30 gunde elıme ulastı |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum 7-8gün fazla bi süre diil en azından bi 10-15 gün olsun sonra telaşlanmaya başlarsın ![]() ayrıca satıcının cwp vermemeside gayet normal adam sana kargo numarasını vermiş aynı 5-6 msj daha atmışın ![]()
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
valla haklısınız aslında ne bilim işte bi an tutuştum geçenlerde bi saat almıştım 5 gün sonra geldi evime ondan belkide bi tuhaf geldi şimdi neyse teşekkürler |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|