Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-13-2008, 07:42 PM   #1
mlh_mlh2157
Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: mlh_mlh2157 is on a distinguished road

Exclamation Gelicek olan kargomdan hala bir haber yok !!

Beklemek tabi ki her derde devadır.Ancak bugün 7. veya 8.gün olması lazım ürün siparişi vereli ancak ptt nin sitesinde hala ''Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi'' yazısı var.USPS de ise hala aynı şey yazıyor ;

Label/Receipt Number: LJ62 0061 739U S
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Satıcaya 5-6 kez mail atmışımdır heralde ürünü kargolayıp kargolamadığını sormak için ancak hiç birine cevap gelmedi.ne yapmam gerek yardım lütfen??
mlh_mlh2157 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2008, 10:09 PM   #2
mohawk1487
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: mohawk1487 is on a distinguished road

http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...ethitleri.html

forum başlıklarına bakarsan LJ ile baslayan postaların takip edilemedıgını gorucektın,20 ıle 25 gun suruyor,sımdı bayram nedenıyle buyuk bır yıgılmada var,bazen postaya verıldıgıne daır mesaj cıkıyor usps.com'da bazende hıcbır kayıt olmuyor
bence bıraz sabret,benım pırıotry olmasına ragmen 30 gunde elıme ulastı
mohawk1487 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2008, 01:33 AM   #3
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

Alıntı:
mlh_mlh2157 tafarından gönderildi
Beklemek tabi ki her derde devadır.Ancak bugün 7. veya 8.gün olması lazım ürün siparişi vereli ancak ptt nin sitesinde hala ''Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi'' yazısı var.USPS de ise hala aynı şey yazıyor ;

Label/Receipt Number: LJ62 0061 739U S
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 8, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Satıcaya 5-6 kez mail atmışımdır heralde ürünü kargolayıp kargolamadığını sormak için ancak hiç birine cevap gelmedi.ne yapmam gerek yardım lütfen??
hiçbirine cewap vermediyse bu kargo numarasını nerden buldun
dostum 7-8gün fazla bi süre diil en azından bi 10-15 gün olsun sonra telaşlanmaya başlarsın
ayrıca satıcının cwp vermemeside gayet normal adam sana kargo numarasını vermiş aynı 5-6 msj daha atmışın
Eski 10-14-2008, 08:26 PM   #4
mlh_mlh2157
Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: mlh_mlh2157 is on a distinguished road

Alıntı:
ciggsboy tafarından gönderildi
hiçbirine cewap vermediyse bu kargo numarasını nerden buldun
dostum 7-8gün fazla bi süre diil en azından bi 10-15 gün olsun sonra telaşlanmaya başlarsın
ayrıca satıcının cwp vermemeside gayet normal adam sana kargo numarasını vermiş aynı 5-6 msj daha atmışın

valla haklısınız aslında ne bilim işte bi an tutuştum geçenlerde bi saat almıştım 5 gün sonra geldi evime ondan belkide bi tuhaf geldi şimdi neyse teşekkürler
mlh_mlh2157 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık