![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun. Kartal arkadaşın da dediği gibi, beklemek her şeye en iyi çareyi bulmuş yine...
![]()
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
21 gün sürdü fakat araya bayram tatili girmese daha çabuk elime ulaşırdı gibime geliyor |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ee bende senden bir kac gün önce aldım aynı satıcıdan benim mp4 ler nerde ((
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kardeş hala haber yokmu senin mp4 lerden inş gelir gelmezse dispute açarsın artık yapcak bişey yok. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Kardeşim hayırlı olsun.
Arkadaşlar malzeme kalitesi ve hackli olup olmadığı olmadığı hakkında sormuşlar.Ben de merak ettim.Kontrol edince yazar mısın? |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Bir de üzerinde 'FM'yazdığı için forumdaki başka bi arkadaşı bayağı bi uğaştırmışlar.FM ibaresi kullanmaması için mesaj atmaya gerek var mı ki?
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#28 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Yazsa bile Bandrol % 16'ya çekildi.Korkacak bir şey yok yani.
http://www.trt.net.tr/duyurudosya/TRTGENEL/HANG%C4%B0%20C%C4%B0H%20BAN%20ALINMALI%20%20%20%20 %20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20EK%20 4.doc |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu arada ürünler sağlam galiba.Arkadaştan ses sada yok. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Don't write FM on the case becouse of our custom take tax for FM. Thanx. Bu arada bende şu ürünü sipariş ettim; http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=220291776080 İnşallah bi kederlik olmaz... Bakalım mesaj da attım satıcıya FM yazma, tracking numarası gönder vesaire die. Bugün pazar, pazartesi yollar inşallah, hongkongtan pztsi göndriliyo galiba ürünler. Hemen çıkar inşallah. Bakalım bekleyip göreceğiz. Gelince haber veririm. Bu mesaj en son " 10-12-2008 " tarihinde saat 01:19 PM itibariyle damarci06 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|