![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Bugünde 2 ürünüm geldi.
Alınan Ürün:2 Adet 1 GB MP4 Player
Fiyatı:22.99 GBP+22.99 GBP(Kargo Dahil) Satıcı:Etectonic1127 Gönderi cinsi:Posta Geliş süresi:14 Gün Kargo tipi:Zarf Paket Ücret Bildirimi:150$ yazmış her paket üzerine bu yüzden 2 pakete 3.5 YTL ücret ödedim satıcıyada sordum neden böyle yazdığını fakat cevap gelmedi. Gümrük Problemi:Yok ama olabilirdi. PTT Problemi:Yok sadece 3.5 YTL ödedim 2 paket için Bu satıcıdan daha öncede alışveriş yapmıştım daha öncekilerde böyle bişey olamdı ama bu sefer neden böyle oldu bende anlamadım. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
100 Euro = 187 YTL civarı.
sizden gümrük bedeli almamışlar. 1.75 YTl ardiye bedelidir, yani depoda bekletme parası. X2 =3.5 YTL. Zaten 3.5 YTL gümrük olmaz. Sadece damga pulu 24 YTL zaten.
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşta sorun yok ama olabilirdi demiş Gürükte, çünkü satıcı yüksek fiyat yazmış demiş..
Yani biliyor gümrük vermediğini, sadece alabilirlerdi fiyata bakarak diye kızmış sanırım... Hayırlı olsun arkadaşım, iyi günlerde kullan ya da sat artık ne yapacaksan ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Önemli Bilgi !!!!
Şuanda Bayrama az bir süre kaldığı için gümrük limiti 300€ Haberiniz olsun. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi sitenin mevzuat bölümünde var bakabilirsiniz.
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
300 Euro sınırı başladı mı yoksa 25 'inden sonra mı başlayacak.? Bayramdan 1 ay önce 25 Eylül'e debk geliyor.
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar. Tam olarak 300€ limitin nezaman başlayıp ne zaman bittiğini biliyormusunuz acaba?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
peki zaten bayrama 1 ay kala baslasa 25 inden sonra yani biz siparişi wedikten sonra anca 10 gün sonra felan türkiyeye giriş yapıyor çoğu ürün o zaman bir sorun olmaz sanırım . acaba gönderiliş tarihini mi dikkate alıyolar yoksa türkiyeye giriş tarihini mi bayram mevzusunda ???
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ya birde bu mesele var. Ürün elimize 1 ay sonra ulaşırsa artık derdini marko paşaya anlat. 300€+kdv.
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|