Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-05-2007, 05:00 AM   #21
y1984
Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: y1984 is on a distinguished road

yaw walla gaza geldim. yeni gördüm kutuları. acaba motorsiklet alsak da, adama onu parçala öyle gönder mi desek? gümrüğe takılırsa, arkadaş ufo getirtmiş bişe dememişsiniz derim. tabi bizim memurlarımızdan biri çıkıp "ulan ufo alıyosunuz, neden ucarak gelmiyo da bizi yoruyosunuz" derse?
y1984 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-10-2007, 05:09 PM   #22
harmusozay
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: harmusozay is on a distinguished road

Bana da anlatın lütfen

Merhaba, Ben yenilerdenim.Foruma biraz geç katılıyorum gerçi.

Micro model trenler ve dioramalar ile ilgileniyorum. Amerika ve Avrupa dan Türkiye ye gönderilebilirli satıcılarda hasta olduğum model ve parçaları var, fiyatları da çok uygun.Ancak, kargo ve gümrük konuları beni endişelendirdiği için cesaret edemiyordum. Yani, senin gibi oyuncak bunlar da ve çok küçük ambalajlarda.
Bana biraz detaylı anlatır mısın?

İyi Alışverişler.
harmusozay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-24-2007, 10:17 PM   #23
ealtin85
Üye

ealtin85 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: ealtin85 is on a distinguished road

gg dekilerin bir çoğuda Amerikadan getiriyodur muhtelemen. Küçük bi oyuncaksa yada model araba falansa pek sorun olacağını sanmıyorum. Benzinlilerde sorun oluyormuş alacaktım bi tane rc car.
ealtin85 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2007, 05:05 PM   #24
re_name06
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: re_name06 is on a distinguished road

Alıntı:
harmusozay tafarından gönderildi
Merhaba, Ben yenilerdenim.Foruma biraz geç katılıyorum gerçi.

Micro model trenler ve dioramalar ile ilgileniyorum. Amerika ve Avrupa dan Türkiye ye gönderilebilirli satıcılarda hasta olduğum model ve parçaları var, fiyatları da çok uygun.Ancak, kargo ve gümrük konuları beni endişelendirdiği için cesaret edemiyordum. Yani, senin gibi oyuncak bunlar da ve çok küçük ambalajlarda.
Bana biraz detaylı anlatır mısın?

İyi Alışverişler.

Merhaba...
Ben bir çok kez şahit oldum.Gümrük kriterlerine dikkat ettiğiniz sürece bir sorun çıkmaz.Bayram öncesi olduğu için yeni uygulama gereği artık 100 yerine 300 EURO limiti var.Adet meselesini de abartmadığınız sürece bir sorun olmaz.Tabi yine de kesin değil bu.O an gümrük memurunun ruh haline de bakar ve bakarsın senin ürünü takar
Ama bu ihtimal %5 falan dır.yani %95 sorunsuz gelir.
Bol Şans...
re_name06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2007, 05:09 PM   #25
re_name06
Taze Üye

Ünü: re_name06 is on a distinguished road

Alıntı:
ealtin85 tafarından gönderildi
gg dekilerin bir çoğuda Amerikadan getiriyodur muhtelemen. Küçük bi oyuncaksa yada model araba falansa pek sorun olacağını sanmıyorum. Benzinlilerde sorun oluyormuş alacaktım bi tane rc car.

Dediğiniz gibi paket boyutu ne kadar küçük olursa sizin için avantajlı olur, şansınız artar.Ayrıca Benzinli RC Car alabilirsiniz ama parça parça.Size önerim eğer bu hobiyi benimsediyseniz kendiniz monte edin.İşin özü ve eğlencesi de bu bence.Çok zor da değildir.
Bol şans...
re_name06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2007, 05:24 PM   #26
mehmetkarakas
Taze Üye

Ünü: mehmetkarakas is on a distinguished road

lcd ve plazma

arkadaşlar ebayden lcd veya plazma tv almak istiyorum.konuyla ilgili bilgi rica ediyorum.gümrük ve nakliye maliyeti nedir?
mehmetkarakas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-17-2007, 05:41 AM   #27
promete1923
Üye

Ünü: promete1923 is on a distinguished road

hiç girme lcd işine o kadar da değil abartmayalım
promete1923 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2008, 03:22 PM   #28
27mat63
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: 27mat63 is on a distinguished road

Selamlar

arkadaşlar mesela ben mp4 saat almak istiyorum. fiyatı 30$ kadar. bunun gaziantebe kargo maliyeti ne kadar tutar_?avrupadan gönderiliyor astarı yüzünden pahalıya gelmesin. bide gümrükde vergi alırlarmı alırlarsa ben nereye nasıl ödeme yapıcam_? yardımcı olursanız sevinirim..
27mat63 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-21-2008, 01:00 AM   #29
reko
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: reko is on a distinguished road

bende ebaya uye oldum bende bıseyler almaya calışıcam gumruk olayını bıraz arastırmak lazım..
reko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-06-2008, 10:32 PM   #30
fierymen
Üye

fierymen kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: fierymen is on a distinguished road

bende yeni üye oldum

Alıntı:
reko tafarından gönderildi
bende ebaya uye oldum bende bıseyler almaya calışıcam gumruk olayını bıraz arastırmak lazım..
beğendiğim bir saat var seikonun dalgıç serisinden 240$250$ civarında acaba alsammı alırsam gümrüğe takılırmı takılırsa ne kadar öderim bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen birde ben sakaryadayım buranında gümrüğü acaba sorunlumu diğer anlatılanlar gibi teşekkürler
fierymen is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık