![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yakalanırsanız beni tanımıyorsunuz, ben de sizi tanımıyorum ![]() Ne diyeceksin kardeşim parasıyla aldık dersin. Yetimin hakkını mı yedik |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşlar yakalanırsak bizi iyibey örgütlüyor diyeceğiz ahaha ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
kardeş bu getirttiğin ürünlerin toplam fiyatı nedir? yani bu gümrük mevzuatındaki 100 euro limiti kişiye gelen bütün ürünlerin toplamı için mi yoksa her kutu için ayrı limit mi geçerli.yani 5 kutu geldi herbiri 100 dolar değerinde.bu gümrük mevzuatındaki limiti geçiyor mu?yoksa her biri aynı kişiyede gelse ayrı ayrı mı değerlendiriliyor?beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bende bir 100 dolar hikayesi biliyorum ama nedir ne kadar dogrudur emin değilim. bir de her türlü elektroniğe izin veriyorlar mı? 10 tane ipod getircem dediğinde kalmaz mı gümrükte? kaldımıda bir gümrü parası isterler
kalırsın |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
sevgili marten,
hepsi birbirinden ayrı geldi,içlerinde değil 100$ 100€ yu aşanlar var,nasıl oldu bende anlamadım ama iyi oldu ayrıca sevgili ksk156 1 taneden birşey olmaz belki ama 10 tane bence takılır,tek tek al farklı isimlere gönderttir bence.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
ya ben biseyi anlamıyorum cok istiorum ucuza elektronik ama gumruk wergisini gumruge takIlmadan nasI wercez????
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Gümrük!!!
Arkadaşlar selam! İthalı yasak olmayan ürünleri satın aldıgınızda ve fiyatı ve adetleri belli kriterlerin altında kaldığında gümrükle ilgili hiçbir sorununuz %90 oranında olmamaktadır!!! Sonuç itibariyle siler yasal bir faliyette bulunup ürünlerinizi fatura karşılığında bir bedel ödeyerek usullere uygun olarak yapmaktasınız!!! Tabi bunların yanı sıra çok pahalı ürünler almamakla ve 1'er adeti geçmemekte herzaman yarar vardır!!! Öreneğin 100 dolar limiti!!! 100 doları aştığınız ürünlerde gümrük sizden ürününüzün cinsine ve fiyatına göre bir vergi talebinde bulunacaktır bu ödeme eğer küçük meblalarsa postahanelerde ürünü teslim alırken yapıldığı gibi eğer önemli bir ürünse ve kıymeti yüksekse üzülerek söylüyorum ki eşyanızı evinize getirmeniz o kadar kolay olmayacak ve yogun gümrük işlemleriyle yüzyüze kalacaksınız!!! Sizlere bir gümrükçü arkadaşınız olarak bu bilgileri aktarmakdan mutluluk duyarım kafanıza takılan ve sormak istediğiniz birşey olursa aksu_volkan@hotmail.com posta adresime mail atabilirsiniz birde msn eklemeden önce lütfen maille ulaşmayı deneyin! İyi Günler....
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Bu kadar kutu gümrüğe takılmaz , gelir benim saat takılırsa ben kafayı yerim...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
saatin ne marka ve kaç paraydı???
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|