![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Apple Iphone Hakkinda
Pek cok arkadasimizin apple iphone sahibi olmak icin buyuk gayretler sarfettigini gordum ve forumlardan derledigim su bilgileri ekleyeyim dedim
piyasa iphone cikti .. herkez sabahalari kadar apple in onunde sabahladi. ama kullananlar hicte begenmedi bu telefonu neden mi??? iste cvp. Bu da iphone `olmayanlar` listesi - 3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda. - 3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip. - Oyun yok. - Java ve Flash desteği yok. - YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı. - Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda. - MMS desteği yok. - Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor. Fiziksel klavyesi yok. - İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. - GPS yok. - Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok. - Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor. - Hafıza kartı yuvası yok. - FM radyosu yok. - iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor. - Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu. - Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor. - Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor. - Sesli arama, sesli komut ve kayıt yok. - A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok. - Kablosuz eşitleme (senkronizasyon) ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok. - Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz. - AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Yani iPhone, cep telefonu tarihinin en karmaşık SIM kilitli telefonu.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
yanlış bilgi edinmişsin bunlar eski modeller yenilerinde saydıklrının çoğu var.
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
evet saydıkların birinci nesiller ikinci nesillerde çogu var ama özellikle pil için söyledigin her iki nesil içinde geçerli
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Evet demek ki birinci nesil iphonelere fazla para ödenmemeli
![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
-3g ve gps yok.Ama tüm İstanbul'un haritasını yükleyip her yeri en ince ayrıntısına kadar görebiliyorsun -3g zaten olsa bir işine yarayacakmı çok merak ettim ? İki kameralı telefonlar kullanılabiliyormu hiç biriyle görüntülü konuşabildinmi ? HAYIR -Oyun var hemde binlerce -Flash desteği var ! -Youtube milyonlarca bile değil TÜM VİDEOLARI İZLEYEBİLİYORSUN ! -Pil ile alakalı bi problem yok kullanmaya başlayalı nerdeyse 1 sene oldu zaten pil fiyatıda faiş fln değil.Nokia orjinal pil kaç para hiç baktınmı ? -Mms VAR !!! - Klavyesi çok rahat kullanılabiliyor.Şahsen motordayken tek elimde tel ile arama yapabiliyorum -Anlık msjlaşma desteği var! -Hafıza kartı yuvası yok evet en kötü hafızası 8 gb bu senin neyine yetmiyor ? -Sesli arama sesli komut programlarla var ! -İnternetteki resim ve dosyalarıda kaydedebiliyorsun -Att kartla çalışmasıda hiç problem değil Demekki neymiş iphone güzelmiş Ama yine de kötüleyenler var yanlış anlama seni kastetmiyorum.Americalı bazı kişiler bile videolara çekiyolar alıp paramparça yapıyorlar![]() Bu mesaj en son " 07-02-2008 " tarihinde saat 12:18 AM itibariyle ardaertugrul tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Mesajını editleyerek gösterdiğin alçakgönüllülük için teşekkür ederim
Bu mesaj en son " 07-01-2008 " tarihinde saat 11:38 PM itibariyle sozberk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
[quote=ardaertugrul][color="Red"][b]Alıntı yapmışsın bu yazıyı ancak ben sana kapak niteliğinde bi kaç cevap veriyim al sana cevap :
arkadaşım burası kimseye kulp takma kapak kapama yeri değil ;fikirlere karşı olabilirsin ama herşeyi söylemenin bir uslubü vardır.Bilgi paylaşımı güzel bişey sende bildiklerini söylüyorsun ama bunu cenk eder gibi değilde ;daha güzel bir dille anlatsan hem bir tartışma ortamı oluşturulmamış olurda ;hemde çok daha şık dururdu. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ne bu gerginlik?! Sozberk bizi bilgilendirmek için bir paylaşımda bulunmuş,eksikleri olabilir tabii ki,normaldir.Ama bu eksikler senin yaptıgın gibi tamamlanırsa bu sadece tartışmaya yol açmaktan öteye geçmez. Lütfen yazarken biraz daha dikkatli olalım.Sozberk dostum,paylaşımın için tesekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Karaelmaslım ve parliament arkadaşlarım teşekkür ederim
![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|