![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaslar özellikle birileri kalkip bilgi paylasimi yapiyorsa ve siz ona kapak olsun bardak olsun tabak olsun gibi cevaplar veriyorsaniz bu sizin ayıbınızdır.İnsan yaradılısı itibari ile asabiyete meyilli olabilir fakat bazilari bunu insanlari incitmeden de törpüleyebilir.Misal: Sözberk.
TEsekkürler SÖzberk kardesim(ağabeyim ) ve lütfen biraz daha dikkatli olalim.Bu mesaj en son " 07-01-2008 " tarihinde saat 06:26 PM itibariyle Depresionist tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Anlayışınız ve yaklaşım tarzınız için teşekkür ederim ![]()
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Öncelikle özür dilerim kardeşim bir anda öyle davrandım çünkü seni benimle zıt giden başka bir arkadaşla karıştırdım.
Msjımı editledim o kısımları sildim tekrardan kusura bakma ama olayın özü buydu Tekrar söylediklerim için özür diliyorum gerginlik olsun diye yapmamıştım ![]() Alıntı:
Kardeş nokia pil ile aynı demek istemedim yanlış anlamışsın.Nokia'nında orjinal pilleri 50 ytl 40 ytl 60 ytl diye değişiyor.Apple'ında pilleri bu fiyatlarda.Yurt dışından da getirebiliyoruz o da 20-30 ytl gibi normal bir fiyat.İçini açıcak aparatta yanında geliyor zaten pilin O yüzden nokia'nında orjinalini kastetmiştim ben.iphone'unda vardır ucuz pilleri herhalde |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Teşekkür ederim son cümleye de bir edit çeksen hani fena olmazdı
![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
iphone'unda vardır ucuz pilleri herhalde [/quote]
dostum apple kullanıcı olarak sukadarını söyleyeyim yada birazda kendi tecrübelerimi (apple kullanıcısıyım derken ipod u söylemiyorum onuda belirteyim)orjinal bataryaları türkiye ile arasındaki fiyat farkı modeline göre -20 ytl ile 70 ytl arası oynama yapıyor yan sanayisi fazla olmamakla birlikte yok degil var ama arada okadarda uçuk bir fark olmadıgı için orjinler daha makbul imac&emac bilgisayarları görmüsündür muhakak bilmeyen birisi açmaya çalısırsa rahat 5 saat açmaya ugrasır ve içindeki en önemsiz gibi görünen parçanın bile kapagını kapamayı unutursa makineyi açamaz bile yine söküp o parçayı yerine takması gerekir yine bilgisayarcıyım deyip powermac kasasının içinde ne yapacagını bilemeyen çok teknik destek elemanıda gördüm yani diyecegim suki ben kendi adıma diyorum nasıl açılacagını bilmiyorsam applenin hiç bir ürününü 30 lira kar edecem diye açmam ikincisi ucuz orjinal pil bulmak zor yan sanayisinede güvenmek aynı derecede zor
|
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|