Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-01-2008, 06:23 PM   #11
Depresionist
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: Depresionist is on a distinguished road

Arkadaslar özellikle birileri kalkip bilgi paylasimi yapiyorsa ve siz ona kapak olsun bardak olsun tabak olsun gibi cevaplar veriyorsaniz bu sizin ayıbınızdır.İnsan yaradılısı itibari ile asabiyete meyilli olabilir fakat bazilari bunu insanlari incitmeden de törpüleyebilir.Misal: Sözberk.

TEsekkürler SÖzberk kardesim(ağabeyim) ve lütfen biraz daha dikkatli olalim.

Bu mesaj en son " 07-01-2008 " tarihinde saat 06:26 PM itibariyle Depresionist tarafından düzenlenmiştir....
Depresionist is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-2008, 07:52 PM   #12
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Alıntı:
Depresionist tafarından gönderildi
Arkadaslar özellikle birileri kalkip bilgi paylasimi yapiyorsa ve siz ona kapak olsun bardak olsun tabak olsun gibi cevaplar veriyorsaniz bu sizin ayıbınızdır.İnsan yaradılısı itibari ile asabiyete meyilli olabilir fakat bazilari bunu insanlari incitmeden de törpüleyebilir.Misal: Sözberk.

TEsekkürler SÖzberk kardesim(ağabeyim) ve lütfen biraz daha dikkatli olalim.

Anlayışınız ve yaklaşım tarzınız için teşekkür ederim
Eski 07-01-2008, 10:19 PM   #13
1208574638
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: 1208574638 is on a distinguished road

Alıntı:
ardaertugrul tafarından gönderildi

-Pil ile alakalı bi problem yok kullanmaya başlayalı nerdeyse 1 sene oldu zaten pil fiyatıda faiş fln değil.Nokia orjinal pil kaç para hiç baktınmı ?
nokia pille applenin pili ne alaka anlamadım bildigim kadarıyla applenin pil degisimi sadece teknik serviste degistirile biliyor zaten garantisiz ben vidalarını söküp degistiririm dersen tabiki baska fakat hala nokia nın pili ne alaka anlamıs degilim tabi o pillerde uyuyor diyorsan ona birsey diyemiyecem çünkü alan kimsenin okadar para ödedikten sonra telefonun içini açtıgını zannetmiyorum
Malum nereden alacagınızı bilirsiniz
1208574638 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-2008, 11:26 PM   #14
ardaertugrul
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: ardaertugrul is on a distinguished road

Öncelikle özür dilerim kardeşim bir anda öyle davrandım çünkü seni benimle zıt giden başka bir arkadaşla karıştırdım.
Msjımı editledim o kısımları sildim tekrardan kusura bakma ama olayın özü buydu
Tekrar söylediklerim için özür diliyorum gerginlik olsun diye yapmamıştım

Alıntı:
1208574638 tafarından gönderildi
nokia pille applenin pili ne alaka anlamadım bildigim kadarıyla applenin pil degisimi sadece teknik serviste degistirile biliyor zaten garantisiz ben vidalarını söküp degistiririm dersen tabiki baska fakat hala nokia nın pili ne alaka anlamıs degilim tabi o pillerde uyuyor diyorsan ona birsey diyemiyecem çünkü alan kimsenin okadar para ödedikten sonra telefonun içini açtıgını zannetmiyorum

Kardeş nokia pil ile aynı demek istemedim yanlış anlamışsın.Nokia'nında orjinal pilleri 50 ytl 40 ytl 60 ytl diye değişiyor.Apple'ında pilleri bu fiyatlarda.Yurt dışından da getirebiliyoruz o da 20-30 ytl gibi normal bir fiyat.İçini açıcak aparatta yanında geliyor zaten pilin O yüzden nokia'nında orjinalini kastetmiştim ben.iphone'unda vardır ucuz pilleri herhalde
ardaertugrul is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-2008, 11:39 PM   #15
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

Teşekkür ederim son cümleye de bir edit çeksen hani fena olmazdı
Eski 07-02-2008, 12:10 AM   #16
1208574638
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: 1208574638 is on a distinguished road

iphone'unda vardır ucuz pilleri herhalde [/quote]
dostum apple kullanıcı olarak sukadarını söyleyeyim yada birazda kendi tecrübelerimi (apple kullanıcısıyım derken ipod u söylemiyorum onuda belirteyim)orjinal bataryaları türkiye ile arasındaki fiyat farkı modeline göre -20 ytl ile 70 ytl arası oynama yapıyor yan sanayisi fazla olmamakla birlikte yok degil var ama arada okadarda uçuk bir fark olmadıgı için orjinler daha makbul imac&emac bilgisayarları görmüsündür muhakak bilmeyen birisi açmaya çalısırsa rahat 5 saat açmaya ugrasır ve içindeki en önemsiz gibi görünen parçanın bile kapagını kapamayı unutursa makineyi açamaz bile yine söküp o parçayı yerine takması gerekir yine bilgisayarcıyım deyip powermac kasasının içinde ne yapacagını bilemeyen çok teknik destek elemanıda gördüm yani diyecegim suki ben kendi adıma diyorum nasıl açılacagını bilmiyorsam applenin hiç bir ürününü 30 lira kar edecem diye açmam ikincisi ucuz orjinal pil bulmak zor yan sanayisinede güvenmek aynı derecede zor
Malum nereden alacagınızı bilirsiniz
1208574638 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2008, 12:17 AM   #17
ardaertugrul
Kallavi Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: ardaertugrul is on a distinguished road

Alıntı:
sozberk tafarından gönderildi
Teşekkür ederim son cümleye de bir edit çeksen hani fena olmazdı
Son cümle ney silmemişmiyim
ardaertugrul is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık