![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
yeni gelenler ve olay (kodak z700+mp4 player+seiko saat)
Merhaba, dün (11/10/2006) elime 3 ürün daha geçti. Aslında bunların hepsi yoplam 5 ayrı pakette üründü. Hepsi de aynı hafta içinde yani 22 gün önce sipariş verilmişti. İlk 2 sini siparişten 17 gün sonra postacı eve getirdi. Kalan 2 si de ptt ye gelmiş ben de armut gibi evde gelmesini bekliyordum. 22 gün geçtiği için dün topkapı pttye bir gideyim dedim. İyiki de gitmişim. Benim kutucuklar kuzu kuzu orada bekleşip duruyorlarmış meğer. 3 adet paketimi üstüne 3,9 ytl ödeyerek aldım. hepsi de ayrı ayrı kargo dahil 100 $ ın altında paketlerdi. Memur zebanisi "aslında sen bu paketleri aldığına şükret" dedi. Nasıl yani dedim. Bunlar farklı tarihlerde farklı kişilerden gelen paketler. Siz şimdi kalkmış hepsine bir işlem muamelesi yapıyorsunuz. " vay sen nasıl bana böyle konuşursun, bir daha malın gelirse bakalım alabilecekmisin?" dedi.(kokana) Ben de paketlerimi aldım çıkarken o memerua dönerek "yeni memur yasası çıksın bakalım o zaman sen bana böyle davranabilecek misin?" dedim. Baya bozuldu bunu deyince. Evet böylelerinin çekeceği var kalemimden. Saygılar.
(not: önemli:sakın ola ki ayda 2 ya da en fazla 3 adet ürün siparişi verin.Ben aynı tarihlerde 5 ürün verdim 3 ü için problem çıkardılar.Aklınızda bulunsun.) |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
çok özel değilse ürünün ne olduğunu da yazsaydın kardeş
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
çok afedersiniz ama şerefsizler bunlar yaaaa, dünyanın hiçbiryerinde böyle bir uygulama yok , millet paso yurtdışından ürün alıyor fiyatına bile bakmadan başka ülkelerde, biz gene türkler, sömürülsün olay bu
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun Güle Güle kullan cegex
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ürünlerin içerikleri: 3 adet 1'er gb mp4/mp3 player, 1 adet kodak Z700 digital f.makinası, 1 adet seiko5 otomatik kol saati. Satıcı adları: diyshop3, pokemonyu ve kotanengin. Bu arkadaşlar gayet hızlı kargolama yaptılar. Hele pokemonyu süper. Sevimli kerata Yolladığı saat de orjinal ürün. imitasyon falan bekliyordum.Meğer fabrikadan stok fazlası ürünleri satıyormuş. Herkese tavsiye ederim. Biz Türkler birbirimizi fazla kazıklamadan gerçek satıcılara ulaşmamız gerekiyor. Saygılar. ![]() Bu mesaj en son " 12-05-2006 " tarihinde saat 09:41 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ya bugün bende aynı satıcıdan üç farklı ürün alıcaktım açık artırmadan napmam lazım ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
HAngi satıcı kasdettin? pokemonyu'dan yapacaksan hiç düşünme hemen yap.Üstelik bu saygıdeğer satıcı ek ürün aldığınızda kargoda indirim dahi yapıyor. İşin ilginç yanı ödemeyi yapar yapmaz ürünü gelmeden sana hemen geribildirim yapıp olumlu not veriyor. Ürünü hemen postalıyor. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
yok başka bi satıcıdan 2 farklı ürün aldım
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Ceqex Topkapi'dan ürünleri Nasil Hangi Bölümden Sordunda Aldin Ben Ariyorum Orayi ürünümün Kodunu Veriyorum Yok Gelmedi Falan Diyorlar... Ihbarnamemi Mi Geldi?bende Ebay.uk Den Vitamin Habi Aldim Ilk Alişim Değil öbürlerininhepsi Gelmişti Sadece Bu Gelmedi.vitamin Sipariş Eden Varsa Lütfen Benle Kontağa Geçsin!!!
Bende Mi Gitsem Topkapiya Deli Dolucam 1 Aydir... Saticida Custom Declaration Vitamin Değerini Yüksek Göstermiş 150 Sterlin Tabi Bu Meblağ 100 Euro Aşiyoor.sizce Topkapiya Gideyim Mi ürünümü Aramaya Yoksa Satici Reklamasyon Mu Versin?? Bilgisi Olan Beri Gelsin!!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
albina arkadaşım bence git ptt ye.çünkü bende senin gibi bekleyip duruyodum.dün gittim ptt ye paket gelmiş fakat daha ihbarlar yeni çıkmış ve dağıtımda olduğu için boşu boşuna beklemişim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|