Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-18-2008, 05:21 PM   #1
akinakdemir
Kallavi Üye

Giriş: May 2008
Ünü: akinakdemir is an unknown quantity at this point

ipod nano 8 gb

3. nesil nanom geldi. toplamda 190 dolar civarı bi fiyat ödedim. 10 ay factory garantili.

satıcı: shaneyclause32
akinakdemir is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 12:16 AM   #2
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
akinakdemir tafarından gönderildi
3. nesil nanom geldi. toplamda 190 dolar civarı bi fiyat ödedim. 10 ay factory garantili.

satıcı: shaneyclause32
Paylaşım için sağol, acaba fiyatı satıcı ne kadar göstermişti öğrenebilir miyim?
izmir07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 12:19 AM   #3
akinakdemir
Kallavi Üye

190 dolar gösterilmişti ama gift işaretlenmişti. nasıl gectı bende anlamadım.
akinakdemir is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-19-2008, 12:25 AM   #4
akinakdemir
Kallavi Üye

arkadaşlar bu arada bir adet nanom daha gelecek, bunu yanlışlıkla aldım ama auction bende patladı bende tr satıs fiyatına bir yerine 2 tane aldım eşe dosta veririm diye.

ilgilenirseniz karsız komisyonsuz alış fiyatıma (201$) vericem.
Eski 05-19-2008, 01:08 AM   #5
izmir07
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
190 dolar gösterilmişti ama gift işaretlenmişti. nasıl gectı bende anlamadım.
Paylaşımın için sağol. O zaman EMS ile göndermedi mi acaba. Çünkü genelde Express kargo ile gelenler takılır diye biliyorum hele hele $190 yazıyorsa. Gerçi bu gümrük işi hiç belli olmuyor. Benim gözlükleri takmışlardı üzerinde 70 dolar yazmasına rağmen. İzmir gümrük sakat yaffff
Eski 05-19-2008, 01:19 AM   #6
akinakdemir
Kallavi Üye

valla bakalım daha saat gelcek o gelcek bu gelcek, expressle yollanmıştı benımkısı, trde 4 gun bekledı .ist upimden izmir pime geldi ordanda aps ile geldi.

yani sonuç olarak izmir gümrüğe girmedi benimki.

senin başka takılan varmı izmirde?
Eski 05-19-2008, 01:42 AM   #7
izmir07
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
valla bakalım daha saat gelcek o gelcek bu gelcek, expressle yollanmıştı benımkısı, trde 4 gun bekledı .ist upimden izmir pime geldi ordanda aps ile geldi.

yani sonuç olarak izmir gümrüğe girmedi benimki.

senin başka takılan varmı izmirde?
Evet izmir gümrükle ahbap olduk. Gidiyorum sohbet ediyoruz falan, beni yine buraya getirttiniz diyorum. Gülüşüyoruz. Sonuç olarak paketimi vermiyolar
Benim arka arkaya 3 paket gözlük paketlerim takıldı. Bugüne kadar da yaklaşık 150 paket getirttim. Ve İzmirin rekoru bendeymiş söyliyim en kısa zamanda en çok paket gelmesi açısından Evet EMS ile gelen bir şeyin geçmesi ilginç. Ancak sanıyorum yeni olarak da görevliler değişti izmir gümrükte. Çünkü eskiden açılmayan paketlerim açılmaya başladı. Kendi adıma almadığımda bile açıldı yani. O dediğin APG'dir. Benim işte gözlükler geçiyordu normalde. Hep bir pakette 3lü getirtiyorum. Ama takılmasının sebebi işte içini açmışlar ve satıcı mağaza fiyatını belirten etiketler yapıştırmış gözlüklerin üzerine ondan takılmış. Önceden problem olmadığından benim de aklıma gelmemişti o etiketleri çıkar demek. Zaten düşük gösteriyordu ücreti. Bi baktım 300 dolarlık hesap çıkarmışlar her pakete. Geri gönderdim ben de. Henüz bekliyorum, gelirse satıcı haber veririm dedi ama paramı alabilir miyim bilmiyorum. Şimdi o kadar da iş yaptık satıcıyla o yüzden paypaldan dispute falan açmadım. Ara sıra soruyorum aldın mı gözlükleri diye...
Eski 05-19-2008, 09:38 AM   #8
akinakdemir
Kallavi Üye

benim tahminim bilgisayar üzerinde isme ait kayıt tutuyolar adres vs olarak. çok fazla paket gelince dikkat çekmiştir herhalde.

başkasının (anne kardeş arkadaş) ismine gönderirsen sorun kalmaz bence.
Eski 05-19-2008, 12:48 PM   #9
izmir07
Üye ül-Zebellah

Alıntı:
benim tahminim bilgisayar üzerinde isme ait kayıt tutuyolar adres vs olarak. çok fazla paket gelince dikkat çekmiştir herhalde.

başkasının (anne kardeş arkadaş) ismine gönderirsen sorun kalmaz bence.
Arkadaş da olmadı hocam. Hatta yukarıda da yazdım bak şöyle bir cümle var: "Kendi adıma almadığımda bile açıldı yani." ... Kayıtların tutulduğunu biliyorum, ama sorun etiketlerdeydi, etiket olunca hak iddia edemedim. Neyse ya öğrenmiş olduk. Bir daha etiket için de uyarıyom satıcıları...
izmir07 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık