![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
ipod nano 8 gb
3. nesil nanom geldi. toplamda 190 dolar civarı bi fiyat ödedim. 10 ay factory garantili.
satıcı: shaneyclause32 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
190 dolar gösterilmişti ama gift işaretlenmişti. nasıl gectı bende anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu arada bir adet nanom daha gelecek, bunu yanlışlıkla aldım ama auction bende patladı bende tr satıs fiyatına bir yerine 2 tane aldım
eşe dosta veririm diye.ilgilenirseniz karsız komisyonsuz alış fiyatıma (201$) vericem. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
valla bakalım daha saat gelcek o gelcek bu gelcek, expressle yollanmıştı benımkısı, trde 4 gun bekledı .ist upimden izmir pime geldi ordanda aps ile geldi.
yani sonuç olarak izmir gümrüğe girmedi benimki. senin başka takılan varmı izmirde? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Benim arka arkaya 3 paket gözlük paketlerim takıldı. Bugüne kadar da yaklaşık 150 paket getirttim. Ve İzmirin rekoru bendeymiş söyliyim en kısa zamanda en çok paket gelmesi açısından Evet EMS ile gelen bir şeyin geçmesi ilginç. Ancak sanıyorum yeni olarak da görevliler değişti izmir gümrükte. Çünkü eskiden açılmayan paketlerim açılmaya başladı. Kendi adıma almadığımda bile açıldı yani. O dediğin APG'dir. Benim işte gözlükler geçiyordu normalde. Hep bir pakette 3lü getirtiyorum. Ama takılmasının sebebi işte içini açmışlar ve satıcı mağaza fiyatını belirten etiketler yapıştırmış gözlüklerin üzerine ondan takılmış. Önceden problem olmadığından benim de aklıma gelmemişti o etiketleri çıkar demek. Zaten düşük gösteriyordu ücreti. Bi baktım 300 dolarlık hesap çıkarmışlar her pakete. Geri gönderdim ben de. Henüz bekliyorum, gelirse satıcı haber veririm dedi ama paramı alabilir miyim bilmiyorum. Şimdi o kadar da iş yaptık satıcıyla o yüzden paypaldan dispute falan açmadım. Ara sıra soruyorum aldın mı gözlükleri diye...![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
benim tahminim bilgisayar üzerinde isme ait kayıt tutuyolar adres vs olarak. çok fazla paket gelince dikkat çekmiştir herhalde.
başkasının (anne kardeş arkadaş) ismine gönderirsen sorun kalmaz bence. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|