Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-12-2008, 09:06 PM   #1
sondemler
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: sondemler is on a distinguished road

2gb 2.8" Lcd Touch Screen Mp3 Mp4 Video Player Sd Slot

Merhaba Arkadaşlar ;
2GB 2.8" LCD TOUCH SCREEN MP3 MP4 VIDEO PLAYER SD SLOT özelliğindeki cihazı aldım.Cihaz HONG-KONG 'tan geliyor.
31 Mart'ta ödeme yaptım.tracking numarasını uzun uğraşlar sonrasında aldım.Ancak bugün yola çıkmış , hongkong posta servisinde 12 april 2008 tarihinde yola çıktığı yazıyor.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWN:IT&ih=002

Aldığım cihazın linki yukarıda.

Aşağıda ise yotube daki tanıtımı var. Umarım güzel bişeydir.

http://www.youtube.com/watch?v=aQENAKbi0Gc
sondemler is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 12:13 AM   #2
blade_erkan
Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: blade_erkan is on a distinguished road

Etec sen git kendi ezik forumunda takıl.

+Arkadaşım hayırlı olsun Magic_vani'den çok alışveriş yaptım gerçekten iyibir satıcı.
blade_erkan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 12:04 PM   #3
Jedi_master
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: Jedi_master is on a distinguished road

Ben 4 GB olanından almıştım. Fiyatına göre gerçekten güzel bir ürün. Cihazdaki görüntü kalitesini görünce benim ağzım açık kalmıştı. Ses kalitesi de fena değil. Sanırım iyi bir kulaklıkla idare edebilir. İyi günlerde kullanmanı dilerim
Jedi_master is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 01:46 PM   #4
sondemler
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: sondemler is on a distinguished road

Sevindim blade ve jedi her ikinizede teşekkür ederim. Sevindim dogru karar vermişim iyi bir görüntü istiyordum.Moral verdiniz.Türkçe dublajlı MP4 filmler almaya başladım bile sırf gelir gelmez denemek için. Blade,ürünün tracking kodunu "ptt.gov.tr 'den YURT DIŞI KAYITLI POSTA TAKİBİ " kısmından girerek takibini yapabiliyormuyum.
sondemler is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 08:44 PM   #5
TaKeOveR
Taze Üye

Giriş: Apr 2006
Ünü: TaKeOveR is on a distinguished road

bende bugün 4gb olandan aldım umarım biran önce gelir. inşallah ses ve görüntü kalitesinden memnun kalırım. radyolu olduğu için gümrüğe takılabilirmi acaba ?
TaKeOveR is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-14-2008, 12:40 AM   #6
Jedi_master
Taze Üye

Bu model değil 3rd gen ipod style mp4 almıştım. Adam gönderdiği zarfın üzerine Video, Mp4, FM falan yazmış fakat gene de bir sorun yaşamadım. Sizin de yaşıyacağınızı sanmam. Benim aldığım ürünler kutusuz oluyor ve zarf içinde geliyor. Zarflar da hiç açılmamış oluyor. Yani kontol etmeye gerek bile duyulmamış. Umarım sizin de en kısa süre içerisinde elinize geçer
Eski 04-20-2008, 09:05 AM   #7
kebuter
Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: kebuter is on a distinguished road

Alıntı:
Jedi_master tafarından gönderildi
Bu model değil 3rd gen ipod style mp4 almıştım. Adam gönderdiği zarfın üzerine Video, Mp4, FM falan yazmış fakat gene de bir sorun yaşamadım. Sizin de yaşıyacağınızı sanmam. Benim aldığım ürünler kutusuz oluyor ve zarf içinde geliyor. Zarflar da hiç açılmamış oluyor. Yani kontol etmeye gerek bile duyulmamış. Umarım sizin de en kısa süre içerisinde elinize geçer

Satıcı ismini ve zarf ile yollamasını nasıl sağlıyorsun açıklarsan daha faydalı olur
kebuter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-20-2008, 01:24 PM   #8
Jedi_master
Taze Üye

Alıntı:
kebuter tafarından gönderildi
Satıcı ismini ve zarf ile yollamasını nasıl sağlıyorsun açıklarsan daha faydalı olur

Satıcıdan özellikle zarf ile yollamasını istemiyorum kendisi zarf ile kutusuz olarak yolluyor. Sanırım bu kendi işine geliyor çünkü zarfın gönderi ücreti kutuya göre daha düşük olsa gerek. Satıcı da Honesttop88
Eski 04-23-2008, 09:18 AM   #9
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Bende aynı ürünü 2 gün önce satın aldım. 36+14usd =63 YTL ye geldi. Gift artı toy olarak işaretlediğini söyledi ancak tracking no yu bana vermedi... İlerleyen zamanlarda gelişmeleri sizinle paylaşacagım.
Saygılarımla

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d....cWON.m313.lVI
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-23-2008, 03:39 PM   #10
Jedi_master
Taze Üye

Alıntı:
fatihkocoglu29 tafarından gönderildi
Bende aynı ürünü 2 gün önce satın aldım. 36+14usd =63 YTL ye geldi. Gift artı toy olarak işaretlediğini söyledi ancak tracking no yu bana vermedi... İlerleyen zamanlarda gelişmeleri sizinle paylaşacagım.
Saygılarımla

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d....cWON.m313.lVI

İyi bi fiyata almışsın. Umarım Hack li çıkmaz. Fakat satıcının Trackin Number vermemesi ilginç. Ürün eline geçince sonuçları burdan yazarsan memnun oluruz. Hack li olup olmadığını yaz ki bizde ilerde gerekirse bu satıcıdan ürün almayalım.
Jedi_master is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık