Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-10-2008, 06:27 PM   #1
Jedi_master
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: Jedi_master is on a distinguished road

Hackli ürün satan MP4 satıcısı

ctc00188 isimli satıcıcan 4GB SLIM MP4 PLAYER aldım. Kargo dahil 28$ a bende kalınca ilk olarak adam 5.99$ olarak insurance zorunlu yaptı. Insurance istemediğimi söyledim. Daha sonra adam ilk olarak adresin Confirmed değil dedi, bende Türkiye'n confirmed adres alamayacağımı belirttim daha sonra da ürünü gönderdiğini fakat gönderi ücretinin tahmininden yüksek olduğunu ve kendisine 5.99$ daha ödersem mutlu olacağını, gene de bunun bana kalmış olduğunu söyledi. Ve tabiki bende ödemedim Neyse ürün yaklaşık 2 haftada elime geçti ilk olarak adam açıklamada olandan farklı bir ürün göndermiş. Tabii ki de ürün hackli çıktı. Allah'tan çok düşük değil de 2GB çıktı gerçek hafızası. Adama mesaj attım ve yanlış ürün gönderdiğini ve ürünün hackli olduğunu, kendisine negative feedback bırakacağımı da belirttim. Bakalım adamdan ne cevap gelecek. Ben bir miktar refund istemeyi düşünüyorum. Böyle yaparsa en azından negative feedback bırakmayabilirim. Sonucu buraya yazacağım.

Neyse lafı çok uzattım ama içimden durumu anlatmak geldi. Bir de son zamanlarda bu MP4 satıcıları akıllılık yaptıklarını sanıyorlar ve ürünü aldığınızda insurance zorunlu oluyor ve 5.99$ dolar gibi 30$ lık bir ürün için fahiş sayılacak bir ücret daha alıyorlar. (ya da almak istiyorlar)

Sonuç olarak ctc00188 isimli MP4 satıcısından uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Benim ağzım yandı sizin yanmasın. Herkes de böyle hackli ürün satın aldıkları satıcıları yazarlarsa güzel olur. En azından güvenilir satıcıları öğrenebiliriz.

Bu mesaj en son " 04-11-2008 " tarihinde saat 08:51 PM itibariyle Jedi_master tarafından düzenlenmiştir....
Jedi_master is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-14-2008, 11:49 AM   #2
greenman
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: greenman is on a distinguished road

bende bu satıcının ürünlerini takip ediyordum.Yazdığın iyi oldu.

ürünlerinin fiyatlarının neden bu kadar ucuz olduğunu anladık şimdi...
greenman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-14-2008, 03:45 PM   #3
Jedi_master
Taze Üye

Satıcıdan 5$ koparmayı başardım. Adamlar negative feedback almaktan çok korkuyorlar.
Jedi_master is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-15-2008, 10:53 AM   #4
cagri37
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: cagri37 is on a distinguished road

bende bi tane aldım bi tanede yeni şipariş verdim.keşke bu yazıyı önceden okusaydım tüh yaw
cagri37 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-16-2008, 12:51 PM   #5
Jedi_master
Taze Üye

Geçenlerde aynı satıcıdan 2GB 3. gen iPod style m4 aldım. Bu sefer sorun yaşamadım alet gerçek 2GB çıktı. Hem eğer sorun olursa sende benim yaptığımı yaparsın. Fakat benim kadar az isteme en az 10$ iste.
Jedi_master is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2008, 04:39 PM   #6
gowand
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: gowand is on a distinguished road

BANA MP4 GELECEK HAFIZA KARTLI4GB ACABA SORUN YARATIMI CEVABINIZI geceyolcusu02_2@hotmail.com ayazın
gowand is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık