![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Hackli ürün satan MP4 satıcısı
ctc00188 isimli satıcıcan 4GB SLIM MP4 PLAYER aldım. Kargo dahil 28$ a bende kalınca ilk olarak adam 5.99$ olarak insurance zorunlu yaptı. Insurance istemediğimi söyledim. Daha sonra adam ilk olarak adresin Confirmed değil dedi, bende Türkiye'n confirmed adres alamayacağımı belirttim daha sonra da ürünü gönderdiğini fakat gönderi ücretinin tahmininden yüksek olduğunu ve kendisine 5.99$ daha ödersem mutlu olacağını, gene de bunun bana kalmış olduğunu söyledi. Ve tabiki bende ödemedim
Neyse ürün yaklaşık 2 haftada elime geçti ilk olarak adam açıklamada olandan farklı bir ürün göndermiş. Tabii ki de ürün hackli çıktı. Allah'tan çok düşük değil de 2GB çıktı gerçek hafızası. Adama mesaj attım ve yanlış ürün gönderdiğini ve ürünün hackli olduğunu, kendisine negative feedback bırakacağımı da belirttim. Bakalım adamdan ne cevap gelecek. Ben bir miktar refund istemeyi düşünüyorum. Böyle yaparsa en azından negative feedback bırakmayabilirim. Sonucu buraya yazacağım.Neyse lafı çok uzattım ama içimden durumu anlatmak geldi. Bir de son zamanlarda bu MP4 satıcıları akıllılık yaptıklarını sanıyorlar ve ürünü aldığınızda insurance zorunlu oluyor ve 5.99$ dolar gibi 30$ lık bir ürün için fahiş sayılacak bir ücret daha alıyorlar. (ya da almak istiyorlar) Sonuç olarak ctc00188 isimli MP4 satıcısından uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Benim ağzım yandı sizin yanmasın. Herkes de böyle hackli ürün satın aldıkları satıcıları yazarlarsa güzel olur. En azından güvenilir satıcıları öğrenebiliriz. Bu mesaj en son " 04-11-2008 " tarihinde saat 08:51 PM itibariyle Jedi_master tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
bende bu satıcının ürünlerini takip ediyordum.Yazdığın iyi oldu.
ürünlerinin fiyatlarının neden bu kadar ucuz olduğunu anladık şimdi... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Satıcıdan 5$ koparmayı başardım. Adamlar negative feedback almaktan çok korkuyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
bende bi tane aldım bi tanede yeni şipariş verdim.keşke bu yazıyı önceden okusaydım tüh yaw
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Geçenlerde aynı satıcıdan 2GB 3. gen iPod style m4 aldım. Bu sefer sorun yaşamadım alet gerçek 2GB çıktı. Hem eğer sorun olursa sende benim yaptığımı yaparsın. Fakat benim kadar az isteme en az 10$ iste.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
BANA MP4 GELECEK HAFIZA KARTLI4GB ACABA SORUN YARATIMI CEVABINIZI geceyolcusu02_2@hotmail.com ayazın
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|