![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ipod touch deneyimleri
arkadaşlar forumda ya ben göremedim yada ipod touch hakkında kapsamlı bi başlık yok
o yüzden eline ulaşan arkadaşlar sipariş verenler yardım isteyenler herkes buraya yazarsa bi düzen olur diye düşünüyorum... ben henüz almadım araştırma aşamasındayım...lütfen bilgi ve deneyimlerimizi esirgemeyelim herkese şimdiden teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
bn addlım kardfes ayın 5inde odeme yaptm paypalden,8inde adam akrgoya verdı upps ıle bklm trackişng no yok ama ınsallah gelr
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mesela fiyat bildirimini nasıl yap dedin? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
100 dolar gibi göstermesni sevgılıler gunu oldugu ıcın gıftolarak onu yazmasını istedim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
mesela benim bir arkadaşım var amerika da istediğim gibi paketleyip hediye şeklinde gönderse fiyatınıda 100$ altı gösterse bi problem olmadan gelir mi ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ben de bir arkadaşım için 16 gb lık iPod touch satın aldım. satıcı ismi "hosonhotin" . 100$ altı ve gift olarak işaretlemesini istedim olur dedi. First Class international la gönderecek yani tracking yok. Ödemeyi dün yaptım bikaç gün içinde göndericem dedi. İnşallah kazasız belasız gümrüksüz gelir en kısa zamanda...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum satıcı kargoya kaç $ yazarım dedi? bide ihaleyi kaça kapadın? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
kargo fiyatı 35 dolar normalde ben adama kargo dahil 70$ göstermesini rica ettim . ihaleyi 335$ a kapattım + bi de 35 dolar kargo = 370$a geliyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
hosonhotin adlı satıcı paypal adresi CONFIRMED olma şartı istiyor Türkiye'de kimsenin adresi confirmed değil nasıl yolladı? USPS FIRST CLASS almışsın dostum Allah yardımcın olsun umarım kaybolmaz
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
sipariş verip alan arkadaşlar bi satıcı tavsiye edin de ondan alalım ya ben şu an için hala kararsızım
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|