![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Bugünde 2 GB Mp4 Player geldi...
Arkadaşlar bugünde 2 GB Mp4 playerim geldi.Postacı bana bir ihbar kağıdı verdi postaneden alacaksın deyince bayağı bir panikledim.Fakat korktuğum olmadı satıcı paketi değerli paket olarak gönderdiği için PTT'den imza karşılığı almak gerekiyormuş ve aldım ....detayları şöyle
Alınan Ürün: 2 GB MP4 Player Ürün Fiyatı: 71.95$ Kargo dahil Satıcı: smartarea Kargo Tipi: Zarf paket Geliş Süresi: 25 Temmuzda gönderilmiş(14 gün) Hangi Yol İle Aldığı: PTT'den imza karşılığı aldım Satıcıyı tavsiye ederim ürün orjinal kutusunda ve içinde 2-3 tane hediye var.. Bu mesaj en son " 08-11-2006 " tarihinde saat 03:40 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
|
iyi günlerde kullan hediye dediklerin özel değilse paylaşabilirmisin
Satıcı: smartarea
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 08-09-2006 " tarihinde saat 02:10 PM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanmanız dileği ile..
![]()
|
|
|
#5 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Hediyeler..
Hediyeler çok önemli değil ama yaptığım diğer alışverişlerde MP4 ler için 110/220v şarj cihazı gelmemişti bu satıcı onu koymuş bir tane kulaklık jakını büyüten bir aparat koymuş ve 2 tane silkon kılıf yada kab ne derseniz..Ayrıca orjinal kutulu ambalajda göndermiş
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
güle güle kullan bizede boyle satıcılar denk gelır insallah |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
|
hayırlı olsun, güle güle kullan
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
|
heyyyyy bende bugün bu satıcıdan mp4 player aldım posta ücreti yoktu toplam 47 dolar ödedim.yani hong kong dan 2 haftada geliyor mu?
birde gümrüğe takımasın falan diye hediye olrak göndermesini ce fatura koymaması için msj attım bakalım ne olacak.. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
|
ya bu arada senin aldığın radyo lumuydu forumda bandrolle ilgili bişiler var ama onlar teyp ler için sanırım????????
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|