![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ipod touch ve iphone
arkadaşlar istanbul içine elden, istanbul dışına kargo ücreti size ait olmak üzere ipod touch satışı yapabilirim
bunu burda yazmamın sebebi gg ve benzeri sitelerdeki yüksek komisyon oranları...böylelikle hem satıcı hem alıcı mağdur olmuyor fiyatlar: 8gb:450ytl 16gb:550ytl ilginize, teveccühünüze ve anlayışınıza şimdiden teşekkür ederim saygılar... ayrıca iphone temin edilir 8gb fiyatı ise şu an için 880 ytl dir tüm ürünler 1.1.4 sürümdür menüsü türkçedir imeisi kayıtlıdır(iphone için) Bu mesaj en son " 03-27-2008 " tarihinde saat 11:10 AM itibariyle ozdenn tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
iyide dostum buradaki arkadaşlar zaten yurtdışından sipariş ediyorlar senn fiyatlarından daha ucuza alabilirz
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
riske girmek yada beklemek istemeyenler için teklifim teşekkürler tekrar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
e iyide kredi kartıyla alabiliyomuyuz
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
bu arada ebay yoluyla getirip vergi ödeyerek bu fiyattan yüksek fiyatlara getirenlere de rast geldik
unutmadan ürünler 1.1.4 versiyondur ebayden bile getirtseniz daha ucuza getirtemezsiniz riski de cabası... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
değişikliği görmeyenler için başlığı düzelttim artık iphone da temin edebilmekteyim 8gb fiyatı şu an için 880 ytl dir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
iphone fiyatında bi indirime gidebilirim sattığım arkadaşlardan özür dileyerek
verebileceğiniz en yüksek fiyatı bekliyorum arkadaşlar pazarlık sevmem teşekkürler tekrar Bu mesaj en son " 03-30-2008 " tarihinde saat 10:09 PM itibariyle ozdenn tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
700-750maximum oda telefon imesi kayıtlı , türkçe menülü ise. Yoksa americadan getirttiricem 399 dolar'a
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
öncelikle arkadaşlar şunu belirteyim ben bunları ebayden getirtmiyorum iphone u getirmem de imkansız gibi duruyor zaten
o yüzden söylediğim fiyattan fazla kar etmiyorum türkiye normali,gittigidiyor, fiyatları,sahibinden fiyatları göz önüne alınarak fiyatı hepsinden düşük tutmuştum ama yine talep beklediğim düzeyde gelmedi indirimi makul ölçülerde bu yüzden düşünüyorum |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
öncelikle ebayde güvenilir bi satıcıdan iphone alırsan 520$ dan aşşa alamazsın ayrıca ben riski sevmediğimden iphone u ebayden almıyorum dediğim gibi ama sen dediğin fiyata alabilirsen eline de ulaşırsa kaç tane getirtirsen getir bana satabilirsin hepsini senin teklif ettiğn 700-750 yi ben veriyim sana ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|