![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
mp4 playerım geldi
Alınan Ürün: SNL003P1 D3 NEW 1GB 1.5'' 65K OLED MP4/MP3/MOVIE PLAYER with FM
Ürün Fiyatı: 88 YTL *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: magicpower711 Gönderi Cinsi: Air Mail (Hava Yolu) Kargo Tipi: küçük zarf içine kutusuyla geldi Kargo Ücreti: sigortasıyla 24 pound Gönderi Statüsü: airmail zarfında 8dolar olarak bildirmiş gift ibaresiyle birlikte. Geliş Süresi: 16 gün Hangi Yol İle Aldığı: Hongkong Post Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok walla bu ürünler için herkez şarzı çok az gidiyo diyodu bende cesaret ettim aldım içinde amerikan tarzı fiş wardı bende türkiye tarzına dönüştürmek için aparat aldım we 2 saat şarz etti bitti sonra pili 8 saat ciwarında bitti bence almaya değer tawsie ederim orj. kulaklığı çok dandikti ses kalitesi hakkatten beklediğimden iyi özellikle kaliteli bi kulaklıkla mükemmele yaklaşıyo |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanmanız dileği ile..
![]()
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
|
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
bende bu ürünlerden aldımfakat satmak için. ses kalitesi çok kötü.beğenenler nasıl beğeniyor bilmiyorum.bı kadar para bunlara vermektense mb biraz düşük olsun iriver creative ipod falan alın bence benim fikrim
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşım sizinki farklı galiba ama söliyim birlikte gelen kulaklıkla iğrenç bi sesi war ama ben benim sony cd çalarımın kulaklığıyla deiştirdim sesi çok deişti bizim bi arkadaşta creative'in mp3 çaları wardı sesi neredeyse ondan çok daha ii ses kalitesi bence gayet güzel bu arada bazılarının şarzı 2 saat anca gidiyomuş benimki 8 saat falan rahat gidiyo |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|