![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Bugün 6 paket birden geldi
Arkadaşlar ben 4 paket gelecek acaba gümrükte takılırmı derken postacı geldi ve 6 paket birden getirdi.aldığım ürünler ve detaylar aşağıda;
Alınan Ürün: 2 adet 1 GB MP4 Player Ürün Fiyatı: 101$ Satıcı: etectonic1127 Kargo Tipi: Zarf paket Geliş Süresi: 14 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Alınan Ürün: 1 GB MP4 PLAYER Ürün Fiyatı: 43.99$ Satıcı: Gcheung Kargo Tipi: Zarf Paket Geliş Süresi: 12 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Alınan Ürün: 2 Adet 1 GB Mp3 Player Ürün Fiyatı:22.99 GBP+21.88GBP Satıcı:Kgm-accessorry Kargo Tipi: Zarf paket Geliş Süresi: 14 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Alınan Ürün: 1 Adet 512 mb Mp3 Player Ürün Fiyatı:GBP 16.49 Satıcı:jumbo_shop88 Kargo Tipi: Zarf paket Geliş Süresi: 14 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Bu mesaj en son " 12-06-2006 " tarihinde saat 03:57 AM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
İyi günlerde nakite cevirmen dileğiyle
6 paket gelmiş hemde ürünler benzer ve aynıyken helal olsun iyi cesaretmiş seninkisi
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ewet iyi cesaret. cesaretinden dolayı kutlarım. we hayırlı işler dilerim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Gerçekten çok enteresan.
Görüldüğü üzere, bir kez daha söylemeliyiz ki; gümrük işi, şans işi. İyi günlerde kullanmamız dileği ile.. ![]()
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Gözlerim yaşarıyor
Bravo |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
tebrikler....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Tşk.ler
Teşekkürler arkadaşlar darısı sizin başınıza......
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Tebrikler hayırlı olsun..
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
allah bereket wersin walla iyi iş
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
acaba bunların hepsi senin adınamı gönderildi yoksa farklı kişilerin adına senin adresinemi gönderildi?
yalnız hakikaten iyi cesaret. neyse sana iyi nakite çevirmeler diliyorum ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|