Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-18-2008, 06:59 PM   #1
bayberay
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: bayberay is on a distinguished road

Amerikadan ne istersiniz?

Arkadaşlar ben sık sık Amerikaya gidiyorum ayrıca orada yakınlarım var.
Daha yeni geldim ve gelirken 2 adet ipod nano 8 gb ve bir adet ipod 80 getirdim. Bunları dün gitti gidiyora koydum ancak bir alıcı çıkmadı henüz.

Bundan sonraki gidişlerimde elim boş gelmek istemiyorum ve çok takip etmediğim için insanlar neler almak isterler bilmiyorum.

Burada en çok istenen/aranan ürünleri yazabilirmiyiz.
bayberay is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-22-2008, 05:30 PM   #2
rstm
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: rstm is on a distinguished road

dostum sony ex90lp orjinal kulaklık getirirsen ben talip olurum gittigidiyor aracılığıyla tabi çok aşırı bir kar marjı gütmessen ben ebaydan hiç alışveriş yapmadığım için düşündürüyo beni ebaydan almak.
rstm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-22-2008, 08:31 PM   #3
mahoni38
Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: mahoni38 is on a distinguished road

hocam mp3 player olayında piyasa doydu talep bitti tavsiyem hiç mp3 ile ugrasmsyın..
sony kodak nikon fln in fotomak. getirebilrisiniz.. gg diyasasına bakın kaça gidiyorsa siz asa alıyorsanız getirin.
incelediğim kadarı ile pc ve pc parcaları da tc ile benzer cok kar bırakmıyor(bıraksada komisyona gidiyor..)

hocam ben bana demiyoruma am tc de olmayan ne var derseniz
alienware notebook..
dell XPC serisi notebook..
Alienware.com a girin deli makinalar var ya.. of param olsa isterdim sizden.. birde hocam aslında daha karlı bir sey sölim.. kalp krizin anlayan ve o anda direk sok veren bir cihaz var (mıs) o su an tc yok bildiğim kadarı ile onu bulabilriseniz orda tc de satarsınız rahat..
sahsen ben medikalciyim benden soranlar oldu aradım aradım tc de bulamadım sonra vazgeçtim..
mahoni38 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-22-2008, 10:11 PM   #4
bayberay
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: bayberay is on a distinguished road

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Başka öneriler varsa bekliyorum. Ancak gördüğüm kadarı ile gitti gidiyor'un aldığı %10 ve yurt için nakliye fiyatların çok şişmesine neden oluyor. Aynı şey ebay içinde geçerli ve ayrıca gümrüğe takılma riski var. En uygunu yurt dışından gelen birileri ile getirtip istanbul içinde olanlar içinde elden teslim.

Ben bundan sonra bunu yapmaya çalışacağım. Gitmeme yakın talepler olursa bunları değerlendirmeyi, o anda talep olmazsa da aranan ürünleri getirip en makul fiyata isteyenlere satmayı düşünüyorum.
bayberay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2008, 04:32 PM   #5
president05
Üye

Ünü: president05 is on a distinguished road

İpod touch kardeş. En çok rabet edilen bu aralar. Gittigidiyorda 16 gb 600 ytl ortalaması var. ebayda 500 ytl ortalama ama gümrük problem. Eğer uygun bir fiyat sölersen senden alırım.
president05 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-03-2008, 08:49 PM   #6
ozbh
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: ozbh is on a distinguished road

onu bunu boşver ticaretin içinde olan biri olarak amerikan şu anda getirebileceğin en iyi şey IPHONE.

ister gittigidiyorda sat yok ben kimsenin kahrını çekemem dersen satışındada yardımcı olurum tek kalemde alıcı bulurum.adet farketmez.
ozbh is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-18-2008, 08:25 PM   #7
mahoni38
Üye

Ünü: mahoni38 is on a distinguished road

arkadaslar eğer amerikadan bişi getirmek istiyorsanız rüzgar sörfü getirin türkiyede 1000 avro orda 200 yelkeni 300 altı 500$ kafadan 1000$ a satsanız süper kar 4 taneye kadar getirilebiliyormus zaten özel cantası da var..

simdi diyeceksiniz nereye satım. izmir alacatıda fln olan sörf kurslarındakilerle görüşün onlar alır zaten sezon acılıyor.. iyi kar bırakıyor.. ben izmirde olsam ben bile alırdım bi tane.. ebayla cekmek mantıklı dil gümrüğe takılıyor. ugras dur sonra.!
mahoni38 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-18-2008, 09:04 PM   #8
cankut35
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: cankut35 is on a distinguished road

Alıntı:
bayberay tafarından gönderildi
Arkadaşlar ben sık sık Amerikaya gidiyorum ayrıca orada yakınlarım var.
Daha yeni geldim ve gelirken 2 adet ipod nano 8 gb ve bir adet ipod 80 getirdim. Bunları dün gitti gidiyora koydum ancak bir alıcı çıkmadı henüz.

Bundan sonraki gidişlerimde elim boş gelmek istemiyorum ve çok takip etmediğim için insanlar neler almak isterler bilmiyorum.

Burada en çok istenen/aranan ürünleri yazabilirmiyiz.

patron bana BEHRİNGER markalı BCD2000 lazım.USB DJ bu alet.ne kadara mal edersin?e mail:benimle_dans@hotmail.com
cankut35 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2008, 03:58 PM   #9
boot_sector
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: boot_sector is on a distinguished road

bir sonraki gidişin ne zaman tam olarak?
boot_sector is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-03-2008, 04:29 PM   #10
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
boot_sector tafarından gönderildi
bir sonraki gidişin ne zaman tam olarak?
bir önceki yazısı 4 ay önce bu gerçek ama bir sonraki gidişi için e-postasına mail at istersen
bills212 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık