![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
arkadasin bana c3 air bag beyni ve sol on koltuk yan air bag lazim cok para istemezsen senden alirim. eger tamam dersen konusuruz
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar, pazartesi günü gidiyorum. Bu sefer ne zaman döneceğim net değil ancak Temmuz sonu dönebilirimde. Buradan o kadar çok talep varki ben bu işi daha profosyonelce yapmaya karar verdim. Talep üzerine Amerikadan temin edilecek ürünleri cuzi bir hizmet bedeli ve nakliye bedeli alarak Amerikadan göndermeyi planlıyorum. Bu amaçla orada bir şirket kuracağım. Bu işler için kurulmuş bir takım şirketler olduğunu biliyorum. Türkiyedeki alıcılara en uygun hizmeti nasıl veririm onun arayışı içerisindeyim. En önemli husus, ödeme işlemi. Bir çok site yina paypal ile çalışıyor veya alıcının kredi kartı bilgilerini alarak işlem yapıyor. Bu bir yöntem. Ben daha bir kolaylık olsun diye Türkiye hesabına para aktarma yönetmini de ilave etmek istiyorum. Ancak karşılıklı güven hususunu nasıl sağlarız o konuyu henüz çözemedim. Amacım hem ufak tefek bu işten para kazanmak, hemde burdaki alıcılara gerçeten dürüst bir hizmet vermek, ve istedikleri ürünlere en uygun fiyatla sahip olmalarını sağlamak. Her türlü görüşlerinize açığım. Selamlar. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|