![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
ben aldım sorunsuz bir şekilde geldi linkte burda
http://forum.iyibey.com/mp3-player-m...ouc-geldi.html |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu başlığı soğutmayalım pek ilgilenen yok ama...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
bilgiler için sagolun
Arkadaslar Yardimci Olursaniz Cok Sevinirim
-------------------------------------------------------------------------------- Arkadaslar öncelikle Verdiginiz Bilgiler Için Cok Sagolun. Sinden Bir Ricam Olacak, Bu Siteyi Yeni öğrendim Ve Yeni üye Oldum, Oyüzden Genel Kurallar Dişinda Hiçbirşey Bilmiyorum Desem Yeridir. Birkaç Soru Sorcam Cvplayabilrseniz Cok Tesekkür Ederim. -ornegin 55-60 Yada75 Yani 100 Dolarin Altinda Bir Fiyattaki ürün Satin Aldik, Bu ürün Hiç Bir Sekilde Gümrüge Takilmadan Gelebiliyormu? Verdigimiz Ev Adresine Mi Geliyor Yoksa Nerden aliyoruz? -100 Dolarin Ustunde Bir Urun Satin Alduk Diyelim,laptop Foto Makinasi Vb. Gibi, Bunlarda Ne Gibi Sorunlar Cikabiliyor, Gümrükten Geciyormu Vergisi Cok Oluyormu? Biliyorum Cok Soru Sordum Eger Cevaplayabilrseniz Cok Tesekkür Ederim! |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
elektronik ürünlerde gümrük işi biraz da şansa kalmış forumu biraz araştırırsan görecekesin... ürünü 100$ın altında hediye olarak işaretletip göndermesini sağlaman gerekiyor bu şekilde gönderilen ürünlerde gümrüğe takılmama olasılığı sadece yükseliyor kesin diye birşey yok örneğin saatlerde o kadar problem olmuyor gümrük adresine kadar gelir tabi eğer gümrüğü geçerse |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
birde bu başlığa bu soru gitmemiş keşke başka yerde açsaydın
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Türkiye'de kimsenin adresi confirmed değil mi?
arkadaşlar rica ediyorum bir şey bilip bilmeden yazmayın... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Slmlar. Ben First Class la gönderdiğini sanıyordum hosonhotin in fakat EMS ile göndermiş ve de trarcking no sunu werdi. Amerikadan çıkış yapmış dün. Elime inşallah sağ salim bu hafta veya haftaya ulaşırsa haber ederim...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
inşallah gelır kardeş ben 20 gun once aldım hala beklıorum kargo takip numarasıda yok direk ismime yollamış..baklaım inşallah gelıcek
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
inşallah seninki de sağ salim gelir. Bugün baktım Uluslararası Posta İşleme Merkezi ne alınmış. İnşallah gümrüğe takılmadan ve extra masrafsız bir şekilde elime ulaşır...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
EMS ile yolladığına sevindim said kardeş bir an korkmuştum takip numarası yok diye o halde dayan EMS ye
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|