![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Ipod Touch Aldim?
dynner'e Oy Ver
Smile Ipod Touch Aldim? arkadaslar selamlar ilk oncelikle aranizda yeniyim gg de dukkanim fln var ebaye yeni adim attim. simdi bi urun aldm turkiyeye gonderme dalgasinda not responce gibi bisiler yaziordu nyse satici ile irtibat kurdm cuma gunu yollayacakmis glba ve 20 dolar dedi kargoya . bn ona su yaziyi yazmistim. i am a user in ebay.my acc name is utchu35.i won your apple ipod touch 8gb you know. i accept the payment for paypal. to anna schumacher in your mail. when you send my cargo? Would you please mark the item as a Lovers Day Gift.?Thanks in advice again. best regards Utku safak bülbül oda bana bundan sonra aynen su yaziyi yazdi. Hello, The item will be shipping on Friday USPS. I will be able to send you a tracking number then. Enjoy simdi adam sanirim cuma gunu amerkan postsyla yollayacakmis. sizce ne kadar surer gelmesi ve gumruk olaylari nasil olur adama sevgililer gunu yakin die onu yazmasini istedim gift olarak simdiden tesekkurler Not:Urun linki http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&i tem=230217807212&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
En az 15 gün sürer , gümrük olayı için kesin birşey denemez , ama ürünü orjinal fiyatından gönderirse %90 gümrüğe takılacaktır bunu bil.Gelişmelerden bizi haberdar et...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bu arada sadece USA'e satış yapacağını belirtmiş , türkiye için onay almışmıydın?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
tabi konusmustum,usa ye normal yolluorum dıodu ama yollarım dedı 20 dolar yazdı kargoya,usa ıcın 10 yazıodu bana 20 yazdı yolluo demekkı dimi?
bugun cumartesi adamdan hala kargo no beklıorum vermedı maıl fln attım fasla ılgılenmıo ama powerseller. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
When I took your package in the USPS said they do not offer tracking services outside of the US, so there is not way to track the package.
bunu yazdı şimdi. yani tracking numberı yokmu? saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
evet, paketin nerde olduğunu izlemek için yol yokmuş sanrım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Cuma gunu vermiş kargoyu,Ama bazı yollamalarda oluodu bnde nıe olmadı acaba?
bide boole nasıl oluo takip edemıorum elıme nasıl gelcek nasıl anılııcamkı:S |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Umut ederek bekleyeceksin...
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
gelince bilgi ver bende düşünüyorum almayı. Ama tavsiye edilen bir satıcı arıyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bugun 18 subat tam 10 gun oldu ses seda yok beklemedeyim.
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|