![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Mp4 çalar aldım sizce nasıl???
36$ a itsocket den aldım. değer mi
değerli düşüncelerinizi bekliyorum simdiden çok teşekkürler yorumlarınız için adam sizce sakatmı ![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160205164207&ssPageNam e=MERC_VIC_RCRX_Pr4_PcY_BID_IT&refitem=16020516410 9&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedru le1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_wi dget Bu mesaj en son " 02-04-2008 " tarihinde saat 09:42 PM itibariyle dwarf tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Forumda bas bas bağırıyorlar 4 veya 8 gb mp4 almayın diye.Kesin hackli çıkacak aldığın mp4 player.Yinede tercih ve parada senin.Umarım eline geçtiğinde hayal kırıklığına uğramazsın.Güle güle kullan... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hackli çıkıyor derken ne demek istiyorsun? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD Bu mesaj en son " 02-05-2008 " tarihinde saat 08:58 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ben 4gb aldım hackli değildi format çektim baktım bi daha 3.89gb yazıyodu o yüzden ben satıcımdan eminim
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıcıdan aynı ürünü alan alıcıların hepsi olumlu yorum yapmıslar.hiçbiri hackle ilgili bişi yazmamıs 2 tane kötü yorum var bunlarda nakliye ile ilgili sorunlar.sen hiç hack li ürün satın aldın mı?belki belli baslı satıcılardır |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sende benim aldığım satıcıdan mı aldın? yoksa baska satıcı mı? baskası ise bizimle paylasırmısın satıcını? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
AL 2 DIA SE HA AVERIADO Y NO PUEDE HACER NADA. NO HAY GARANTIA.
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
8GB ve 41$.
%99 hacklidir. MP3 utilitiesten kontrol et derim. Yapılan yorumlardan bir tanesi şöyle "SHIT..After copied some musics,suddenly I realized, this not 8GB but 1GB ! FAKE!" Bu mesaj en son " 02-08-2008 " tarihinde saat 09:44 PM itibariyle yesilg tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|