Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 02-04-2008, 10:23 PM   #1
dwarf
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: dwarf is on a distinguished road

Mp4 çalar aldım sizce nasıl???

36$ a itsocket den aldım. değer mi değerli düşüncelerinizi bekliyorum simdiden çok teşekkürler yorumlarınız için adam sizce sakatmı

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160205164207&ssPageNam e=MERC_VIC_RCRX_Pr4_PcY_BID_IT&refitem=16020516410 9&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedru le1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_wi dget

Bu mesaj en son " 02-04-2008 " tarihinde saat 10:42 PM itibariyle dwarf tarafından düzenlenmiştir....
dwarf is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 09:15 PM   #2
ahmetalkan
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: ahmetalkan is on a distinguished road

Alıntı:
dwarf tafarından gönderildi

Forumda bas bas bağırıyorlar 4 veya 8 gb mp4 almayın diye.Kesin hackli çıkacak aldığın mp4 player.Yinede tercih ve parada senin.Umarım eline geçtiğinde hayal kırıklığına uğramazsın.Güle güle kullan...
ahmetalkan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 09:18 PM   #3
aKoRDioN
Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: aKoRDioN is on a distinguished road

Alıntı:
ahmetalkan tafarından gönderildi
Forumda bas bas bağırıyorlar 4 veya 8 gb mp4 almayın diye.Kesin hackli çıkacak aldığın mp4 player.Yinede tercih ve parada senin.Umarım eline geçtiğinde hayal kırıklığına uğramazsın.Güle güle kullan...

hackli çıkıyor derken ne demek istiyorsun?
aKoRDioN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 09:52 PM   #4
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
aKoRDioN tafarından gönderildi
hackli çıkıyor derken ne demek istiyorsun?
arkadasın demek istedigi eger sanslıysa 2 gb degilse 1gb ile 512mb arası bir cihaz ile karsılasa bilir bu arada alıcılardan sanırım ispanyoldu cihazın hackli oldugunu ve 2 gb çıktıgını demis

Bu mesaj en son " 02-05-2008 " tarihinde saat 09:58 PM itibariyle pelikan tarafından düzenlenmiştir....
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 01:01 AM   #5
LionhearT
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: LionhearT is on a distinguished road

ben 4gb aldım hackli değildi format çektim baktım bi daha 3.89gb yazıyodu o yüzden ben satıcımdan eminim
LionhearT is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 08:13 PM   #6
dwarf
Taze Üye

Alıntı:
pelikan tafarından gönderildi
arkadasın demek istedigi eger sanslıysa 2 gb degilse 1gb ile 512mb arası bir cihaz ile karsılasa bilir bu arada alıcılardan sanırım ispanyoldu cihazın hackli oldugunu ve 2 gb çıktıgını demis

satıcıdan aynı ürünü alan alıcıların hepsi olumlu yorum yapmıslar.hiçbiri hackle ilgili bişi yazmamıs 2 tane kötü yorum var bunlarda nakliye ile ilgili sorunlar.sen hiç hack li ürün satın aldın mı?belki belli baslı satıcılardır
dwarf is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 08:16 PM   #7
dwarf
Taze Üye

Alıntı:
LionhearT tafarından gönderildi
ben 4gb aldım hackli değildi format çektim baktım bi daha 3.89gb yazıyodu o yüzden ben satıcımdan eminim

sende benim aldığım satıcıdan mı aldın? yoksa baska satıcı mı? baskası ise bizimle paylasırmısın satıcını?
dwarf is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-2008, 10:16 PM   #8
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:
dwarf tafarından gönderildi
satıcıdan aynı ürünü alan alıcıların hepsi olumlu yorum yapmıslar.hiçbiri hackle ilgili bişi yazmamıs 2 tane kötü yorum var bunlarda nakliye ile ilgili sorunlar.sen hiç hack li ürün satın aldın mı?belki belli baslı satıcılardır
satıcıda 4 tane kötü yorum var bunlardan 3 tanesi nakliye ve honkongdan yolluyor diye sonuncusu bu ay vermisler ve hacklı diyor evet hacklı ürün aldım ve aldıgım satıcının 20000 üzerinde satısı vardı 30 ile 60 arasındada kötü yorumu bir iki tanesi hariç hiç biride hackdan bahsetmiyordu
AL 2 DIA SE HA AVERIADO Y NO PUEDE HACER NADA. NO HAY GARANTIA.
Eski 02-08-2008, 10:39 PM   #9
yesilg
Kallavi Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: yesilg is on a distinguished road

8GB ve 41$.

%99 hacklidir.

MP3 utilitiesten kontrol et derim.

Yapılan yorumlardan bir tanesi şöyle

"SHIT..After copied some musics,suddenly I realized, this not 8GB but 1GB ! FAKE!"

Bu mesaj en son " 02-08-2008 " tarihinde saat 10:44 PM itibariyle yesilg tarafından düzenlenmiştir....
yesilg is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık