![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
iRiver PMC-120
Alınan Ürün : İriver PMC-120 Portable Media Center (20 Gb)
Ürün Fiyatı : 229 Dolar (Heman Al ile Alındı) (Kargo Dahil) Satıcı : YoElectronics Gönderi Cinsi : Hava Yolu (USPS Global Airmail) Kargo Ücreti : 39 Dolar Ücret Bildirimi : 89 Dolar ürün + 22,65 Dolar Kargo Geliş Süresi : 16 Gün Hangi Yol ile Aldığın : PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi : Yok PTT Problemi : Yok (Sadece koli servisine geldiği için 1,75 lira aldılar) Diğer Problem & Aksaklıklar : Yok Tavsiyeler : Satıcı güvenilir ve ilgili hemen mail ile tracking numarasını felan gönderdi. aldığım üründe zaten buYSAFE garantiside wardı. Bu mesaj en son " 07-31-2006 " tarihinde saat 08:44 AM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
İyi günlerde kullanmanız dileği ile..
![]()
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
|
güle güle kullan dostum bu arada bana iriver ile ilgili bir kac sey anlatırmısın? iyi midir değilmidir satılırmı satılmazmı senin aldığın fiyat makulmü? türkiyede satılıyormu kaça ve hangi modelini tavsiye edersin. çok soru sordum galiba
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
tek kelimeyle harika. adı üstünde iriver ipod un tek rakibi ben 370 civarına geldi ama daha önce de 420 ye almıstım anlayacağın 380-420 arası bişey. türkiyede bir alt modeli hepsiburada.com da 1,060 liraya satılıyor ama gittigidiyorda bunların piyasası 550-650 arası bişey. genelde H10 modellerinden epey war gittigidiyorda . umarım abi sana yardımcı olmusumdur. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
abi bu benim iriver takılmadı ama eflatun un iriveri benim modelden de düşük ama onun takılmıstı. biraz riskli yani şansa kalmıs işin. bende epey korktum allahtan bi şey olmadı 1,75 lira koli parasıyla yırttık
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
wicky bağlamış gümrüktekileri ohh adam rahat baksanıza. Postacı gümrükçü derken arabasını götürüyor.
Bu ürün memleketin çoğu gümrüğünde takılır, wicky hem şanslısın hem kısmetli vesselam.. ![]() Hayırlısı olsun güle güle kullan, o gümrük sendeyken alabildiğin kadar al, bakarsın yıllık izinleri gelir, emeklilikleri gelir, kullan bu avantajı ![]()
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
walla ürün ptt ye geldiği gibi memur amca sağolsun hemen çağrı atıyo bana ürün geldi die bende gidip alıyorum . aman aman hep böyle dewam etsin sakata gelmeyelim. walla ben rahattım ama senin bu h10 muhabbetini duyunca bende biraz tırsmadım değil hani ama allahtan 1,75 lira ile yırttık. zuzuuzzuzuzu |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
amin
ehuehu |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
|
bizde sana göndertelim
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|