![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Selamlar tatil döneminde ve sonrasında elime ulaşanları paylaşıyorum
Alınan Ürün: 1GB MP4 PLAYER (3 adet) Ürün Fiyatı: 14.51GBP *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: diyshop3 Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: ZARF Kargo Ücreti: 23 GBP Ücret Bildirimi: 20 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: Güvenilir satıcı ama tek kusuru ürünlerin fiyatları ile çok oynuyor bazen uygun oluyor bazen cok pahalı oluyor. -------------------------------------------------------------------------- Alınan Ürün: SEIKO SNA113 Ürün Fiyatı: 82USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: premierworld Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: KÜÇÜK KUTU Kargo Ücreti: 18USD Ücret Bildirimi: 80 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: SÜPER BİR SATICI GÖNDERDİĞİ KUTUYU SİLİKON İLE KAPATIYOR GÜMRÜK MEMURU ANCA PARÇALAMASI LAZIM KUTUYU BEN ANCA ÖYLE ACIYORUMDA ![]() -------------------------------------------------------------------------- Alınan Ürün: SWATCH IRONY Ürün Fiyatı: 36USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: premierworld Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: KÜÇÜK KUTU Kargo Ücreti: 18USD Ücret Bildirimi: 20 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: SÜPER BİR SATICI GÖNDERDİĞİ KUTUYU SİLİKON İLE KAPATIYOR GÜMRÜK MEMURU ANCA PARÇALAMASI LAZIM KUTUYU BEN ANCA ÖYLE ACIYORUMDA ![]() -------------------------------------------------------------------------- Alınan Ürün: 1GB MP4 PLAYER Ürün Fiyatı: 1.99GBP *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: kgm_sports Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: KÜÇÜK KUTU ZARF İÇİNDE Kargo Ücreti: 14GBP+13GBP SİGORTA Ücret Bildirimi: 50USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: SON DERECE DÜZGÜN BİRİ TRRACKİNG NUMBER'I VERİYOR. -------------------------------------------------------------------------- Alınan Ürün: SEIKO SNA411 Ürün Fiyatı: 130USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: premierworld Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: KÜÇÜK KUTU Kargo Ücreti: 18USD Ücret Bildirimi: 80 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: SÜPER BİR SATICI GÖNDERDİĞİ KUTUYU SİLİKON İLE KAPATIYOR GÜMRÜK MEMURU ANCA PARÇALAMASI LAZIM KUTUYU BEN ANCA ÖYLE ACIYORUMDA ![]() -------------------------------------------------------------------------- Alınan Ürün: SEIKO SNZC71 Ürün Fiyatı: 42USD *Açık arttırmayla alındı* Satıcı: premierworld Gönderi Cinsi: Hava Yolu Kargo Tipi: KÜÇÜK KUTU Kargo Ücreti: 18USD Ücret Bildirimi: 20 USD Geliş Süresi: 10 gün Hangi Yol İle Aldığı: PTT Opsiyonel Açıklamalar Gümrük Problemi: Yok PTT Problemi: Yok Diğer Problem & Aksaklıklar: Yok Tavsiyeler: SÜPER BİR SATICI GÖNDERDİĞİ KUTUYU SİLİKON İLE KAPATIYOR GÜMRÜK MEMURU ANCA PARÇALAMASI LAZIM KUTUYU BEN ANCA ÖYLE ACIYORUMDA ![]()
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Gelen Ürünlerim TIKLAYINNNNN Paypal Üyelik DETAYLI ANLATIM Gümrük AYRINTILARI Örnek ingilizce ÇEVİRİLER Bu mesaj en son " 07-31-2006 " tarihinde saat 08:43 AM itibariyle okay2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
hayırlısı olsun abi... hayırlı işler sana
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun @cidonur. İyi günlerde kullanman veya satman dileği ile..
![]()
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Teşekkür ederim arkadaşlar darısı sizin ürünlerin başına
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Hayırlı olsun, bol kazançlı satışlar.
Ürünler ayrı ayrı zamanlardamı geldi ? aynı anda gelen oldumu ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
abi sen bunları satıyon mu yoksa kendinemi alıyon
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
hayır aralıklarla geldi 2 hafta tatildeydim o arada gelmiş 1 tanesi gecen gün geldi o kadar
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
Satıyorum dostum kendime ilk defa birseyler aldım onlarda önümüzdeki hafta gelecekler parfüm ve eşime saat aldım
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
abi bu almış olduğun dört saatte farklı zamanlarda mı geldi yoksa aynı zamanda 2 si 3 ü bir yerde mi kargolattın . kargo birleştirme yaptın mı.
3 saati bir kargo ile göndermeye kalksak bi sorun olur mu ? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
hocam primierworld ve pokemonyu ya aynı kişler yada kanka lar fotoları bile aynı kullanıyorlar neyse aldığın saatin orjinal kutusu yoksa aynı kutuya koymasını isteyebilirsin küçük bir kutuya koyuyor ikisini ben birleştirme yaptım 2+2 olarak geldiler maliyetleri aşşağıya cekmek için yapıyorum zaten.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|