![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
|
8gb Ipod nano
http://www.dhgate.com/
adresinden aldım. 3 adet birebir kopya (orjinal değil) tanesini 115 ytl ye kargo dahil aldım -ilk 2 tanesini kardeşime ems ile gönderdim Uşağa vergi ödemeden postaneden almış. Ürünün üzerinde gerçek değeri yazıyordu ve gift olarak işaretli değildi ve aynı üründen 2 adet vardı; ilğinç yani kalan 1 adet mp3 playeri yine kardeşimin adına adanaya gönderttim. Ürün gift işaretlenmiş ve değeri düşük gösterilmişti. Ben postaneden gittim aldım bana 53 ytl gümrük vergisi çıkardılar Yani anlayacağınız Burası TÜRKİYE gümrükte ne olacağını Allah tan başka bilen yok bu arada site bana göre ebaydan daha güvenli geldi çünkü para direk satıcıya aktarılmıyor ürün elinize ulaştıktan ve siz onay verdikten sonra satıcının hesabına aktarılıyor. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
ALLAH seni bildiği gibi yapsın bu sieteyi daha önceden bilmiyodum bu tarz bi site arıyodum adidas çok ucuz oluyo bu sitelerde.
|
|
|
#3 | |
|
Üye
|
Alıntı:
ama orjinalliğini kimse garantileyemez ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
adidas için söylüyosan benim tahminim çinde üretileler olduğu için bu kaar ucuz
|
|
|
|
#5 | |
|
Üye
|
Alıntı:
benimde gözüme kestirdiğim 1-2 ürün var adidas marka bakalım, senden bulduğun güzel bir satıcı varsa yaz benim bulduğum satıcı http://www.dhgate.com/productlistsea...a6_true_0.html |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|