![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
8gb Mp4'ü 40ytl'e aldım, umarım sorun çıkmaz! Satıcı: GoodSHOP1983
Açık arttırımdaydı tam 5 pound'a alcaktım ki bitime 5sn kala biri 15 verdi. ben üst limit olarak 20 verdiğim için ürün benim oldu. Fakat satıcıyı araştırma fırsatı bulamadım. Ürün Free Shiping. Daha önce siteden kimse alışveriş yapmamış sanırım. Arattım ama bir bilgi bulamadım. Umarım gerçek 8gb çıkar... Sizce verdiğim fiyata değecek bir ürün mü?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260205501751 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bir ayda 13 negatif feedback var
aynı ürünü alan iki satıcıdan da bir iyi vebir kötü yorum walla şansına bana pek de gerçekçi gelmedi ama |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ben aynı satıcıdan 10 gün önce 8 GB MP4'ü 18 $'a Shipping Free olarak aldım , önceki günde elime problemsiz olarak geçti , ayrıca kendisi tracking numarasıda veriyor.Benim GoodShoptan 3. alışverişim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
- somebody said The MP4 is a FAKE. Only 1GB rather than 8GB.
- recieved a faulty mp4 player, i sent it back and still waiting for a replacement Büyük ihtimalle senin Mp4 playerda hackli çıkacak... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
blackgoldboy peki ürünlerin gerçekten 8gb olduğuna eminmisin testini yaptın mı? Ben de aldım parayı ödedim fakat korkuorum biraz...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
abiler bu adamın ürünleri çok cazip geldi bana... olumlu yorumlarda çok vatandaşla ilgili... aykutix kardeş, ürünleri teslim alınca bi haber verebilirmisin. ürün doğru ürün sağlam filan gibi...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Kardeşim eğer ürün hackli çıkarsa para taleb et. Ben şu zamana kadar 3 tane 8GB, bir tane 4GB aldım ama hepside 1 GB çıktı. Ürünün hackli olduğunu ve fiyat farkının ödenmesini iste. Kabul ediyorlar...
Çünkü kendileri gönderirken ürünlerinin hackli olduklarını bildikleri için itiraz etmiyorlar. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bak bunu öğrendiğim güzel oldu saoL. Peki 8gb lık bir ürün 1gb çıkarsa ortalama fark ne kadar para yapıo? 7gb söz konusu. 8gb 40ytl ise 1gb 5ytl'dir bana 35ytl ödemek zorunda ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
aykutix sen donanimhaberde de bi aykutix var o musun?
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|