![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWA:IT&ih=016
Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum, gerçi 4 saat'i var iptal olmasına ve saat 12 de topic aciyorum ben kimler cvp verebilir o sürede bilemiyorum ama sağlık oLsun...Bu ürün 107 $ da şuan + 21 dolar kargosu war, sizce Gümrüğe takilirmi ?? ve Bu ürünler Gümrüğe Takıldığında Nekadar lık bir ücret istenir... Vereceğiniz Cvp'lar için simdiden Teşekkürler.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
|
açıkçası ben ürünün gümrüğe takılması falan değlde zaten takılsa bile çok ucuza kapatmış olrsun ama sorun satıcı ben açıkçası hiç güvenmedim ve ben olsam almam seni bilemem
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Satıcının Feedback i %100....
Güvenilir Gözüküyor :S Neyine güvenemedin sen ben onu anlamadim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
sadece 64 yorum almış ve bu yorumların içinde ipod yok galiba yani ipod satmamış galiba bide şu an listelemede tek ürünü var o da seninki karar senin ben almam
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Anladım, saol
Böyle bi kaç ürün daha gördüm kafaya taktım alcam bitane ama işte takılırmı takılmazmı tereddütleri içindeyim, O yüzden alan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim... Tekrar saol... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
evet alan arkadaşların tavsiyesine uy ama bu şekil ürünler almayı düşünürsen powerseller olsun satıcı.
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|