![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
mp4 player geldi.
valla hong kongtan tam satıcının söylediği özellikte mp4 player geldi test ettim. hiçbir sorun yok. 8GB ama 7GB dosya için flash bellek gibi kullanılıyor. zaten alırken bilgim vardı. ayrıca 2008 deki fm radyo için vergi muhabbeti yok. çünkü kutusunda fm özelliği yazılı değil. speed-coursing adlı satıcı tracking number verdi. hiç sorunsuz elime ulaştı. ayrıca powerseller tavsiye ederim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan dostum bakalım benim iriver ne olacak ne güzel 2007 nin son günü elime geçecekti ama salak adamlar yanlıs ülkeye götürdürdüler birinci jamaika ya götürdüler ordan tekrar geri döndü simdi bana geliyor bir sorun çıkmazsa cumartesi elime geçicek
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
berfin aldıgın urunun lınkını koyar mısın bende almayı dusunuyorum ama kararsızım.
tavsiye ediyorsun galıba?
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
aman hocam
aman hocam boşver. dün herşey güzeldi bugün kabus. ne oldu anlamadım. video seyrettim müzik dinledim. birden müzikler 10 sn. çalmaya başladı. ekran gitmaye başladı. garip garip şeyler. ucuz etin yahnisi yenmiyor. bir kere daha anlamış oldum. sen biraz daha para biriktir ii bişey al. vebali bende kalmasın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
benim iriver bügün elime ulastı nihayet
|
|
|
#6 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum hangi iriver modelini aldın iriver clix2 8gb redline deme sakın =)
|
|
|
|
#7 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hocam bende 4-5 tane mp4 aldım biri hariç ( o da 4GB yerine 2GB çıktı ) hiçbir problemle karşılaşmadım. eğer 10 sn'ye çalıyorsa; 1. Demo çalıştırıyor olabilirsin, 2. Fake yani hacklidir, yani gerçekte 8GB değildir ve senin yüklediğin şarkıların sadece başını yükler gerisini de yüklemiş gibi yapar. Ekranın gidip geliyorsa Ekranın enerji tasarufuna ayarlanmıştır. Bunu video izlerken gitmiyorsa anlarsın. 8GB MP4'ler çoğunluğu hacklidir o yüzden; MP3 utilitiesi çalıştır ve gerçek hafızasını (ikinci pencerede gözükür) kontrol et. Eğer hackli ise forumda var linkini bilmiyorum bulup format at. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#9 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hayırlı olsun dostum o zaman gümrüktende geçmiş
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
geçmek ne kelime kullanıyorum bile
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|