![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
ebay değil www.bhphotovideo.com
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
|
gümrükte takılmamış olması çok güzel..
gümrük için ekstra birşey yaptın mı? ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Evet gümrük için bir çabanız oldu mu ?
Ben de bu siteden alışveriş yapacağım,gift olarak imlemeleri konusunda uyarmamız gerekiyor mu ? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
shipping bilgileri kısmının altında gift olarak işretlensin mi diye soru var yanına tick koyarsanız gift olarak yolluyolar fakat yinede kutunun içerisine fatura koyuyorlar..
ben gift olarak İŞaretlettirmedim ama kendim kutunun içine not yazdırttım hediye gibi tamda kurban bayramı arefesine denk geldi geçivermiş gümrükten =)
|
|
|
#15 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bir şey sormak istiyorum. çıkan faturanın üzerinde billing adress ve shipping adress'i ayrı ayrı belirtmişler mi. çünkü kendi kartımla kendime alırsam, bu 2 adresteki bilgiler aynı oluyor (en azından kişi isimleri). bir de bildiğim kadarıyla bhvideo'da eğer yurtdışı gönderim istiyorsan bu 2 adresi birbirinden farklı veremiyordun. sadece abd alımlarında farklı adres kabul ediyordu. bunun istisnasının ise hediye seçeneğinin işaretlenmesi olduğunu duymuştum bir yerde. bu konuda biraz bilgi verebilir misin. ben de belki buradan bazı şeyler alabilirim de. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
hocam billing adress dedği fatura adresi shipping ve fatura adresini aynı yazıcaksın çok da problem deil yalnız fatura ya senin ismin yazılıyo yani senin para verip satın aldıığın anlaşılıyo ama gümrük memuru kimin satın alıp kime hediye göndermiş felan cart curt ona bakmıyolar genelde 100-150$ civarı eşyalar gümrükten kolayca geçiyor yeterki, gerçek bir faturası olsun ve fiyatı doğru olsun..
|
|
|
#17 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|