![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
satıcı:novelfanet
total:25$ kargo dahil 12 günde ulaştı elime vergi vs hicbirşey ödemedim 5 ürünü aynı pakette yollamasına ragmen |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
biraz bahsedebilirmisin cihazlardan nasıl hayırlı olsun
İşin ticaretini yapacaksan hemen vazgeç. Kendi kazandığın lanet paranın diğer insanların cebinden çıktığını unutma. Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere. Bu mesaj en son " 12-19-2007 " tarihinde saat 10:38 PM itibariyle mustafa86 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
gerçek mi? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
şimdi bu ipod sana 25 $ a mı geldi yani? hepsi bumu ??
eğer oyleyse kardes ben sana 35 dolar vereyım bana sat onu
![]()
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
kardeş sen çakmasını almışsın başlıkta belirtsen iyiydi..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
başlıkta zaten ipod veya apple yamzıyor ki shuffle player yazıyor (shuffle karışık çalma anlamn-ında zaten adamın ne suçu var )
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
bir haftadır uğraşlarım sonuçlandı bu satıcıdan ürünü alamadım benim paypal hesabımda sorun var görünüyomuş aslında yok ama satıcıya bayağı güvendim en son parayı geri öde dedim o da hemen ödedi gerçekten ilgili bir satıcı ürünü alamadım ama bu satıcıyı önerebilirim bende ona olumlu bir yorum yazdım
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|