Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Elinize Ulaşan Ürünler ve Tavsiye Ettiğiniz Ebay Satıcıları > Mp3 Player - Mp4 Player
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-19-2007, 12:41 AM   #1
erginbal
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: erginbal is on a distinguished road

1 GB MP4 MP3 Player 8 [Geldi]

1 GB MP4 MP3 Player 1.8"LCD Rock Classic Jazz FM IC5-04R

Arkadaşlar markası Samsung ve süper bir alet şuan elimde. Toplam ücreti 14.99 GBP yani bana 42 YTL'ye filan gelmiş oldu alet... Geceleri açık arttırmaya girin derim o zaman pek fazla oranlama yapmıyor kimse ve çok ucuza ürün alabiliyorsunuz. Özellikle gece 1:00'dan sonra...

hkemart isimli satıcıdan aldım ve kutudakiler tam söylendiği gibi eksiksiz çıktı ve 5 günde elime ulaştı. Gerçekten muhteşem bu kadar tahmin etmiyordum herkese tavsiye ederim...
erginbal is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-19-2007, 11:12 AM   #2
mustafa86
Üye ül-Zebellah

mustafa86 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Ünü: mustafa86 is an unknown quantity at this point

Send a message via Skype™ to mustafa86
Alıntı:
erginbal tafarından gönderildi
1 GB MP4 MP3 Player 1.8"LCD Rock Classic Jazz FM IC5-04R

Arkadaşlar markası Samsung ve süper bir alet şuan elimde. Toplam ücreti 14.99 GBP yani bana 42 YTL'ye filan gelmiş oldu alet... Geceleri açık arttırmaya girin derim o zaman pek fazla oranlama yapmıyor kimse ve çok ucuza ürün alabiliyorsunuz. Özellikle gece 1:00'dan sonra...

hkemart isimli satıcıdan aldım ve kutudakiler tam söylendiği gibi eksiksiz çıktı ve 5 günde elime ulaştı. Gerçekten muhteşem bu kadar tahmin etmiyordum herkese tavsiye ederim...
gerçekten hafızası 1 gb mı bi kontrol etseydin

Ayak yürür,atar yürek, zaman çatar gömer kürek ve her bilek düser yere.
mustafa86 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-25-2007, 11:51 PM   #3
Mr_G
Taze Üye

Mr_G kullanıcısının avatarı

Ünü: Mr_G is on a distinguished road

Boyle bi satıcı ısmı yok ebay de arkadasım lutfen satıcı ısmıne veya mumkunse urunun lınkını koyar mısın?
ßende almayı dusunuyorum tavsıye eder mısın bu urunu ve satıcısını?
Eski 12-25-2007, 11:58 PM   #4
melrock
Kallavi Üye

melrock kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: melrock is on a distinguished road

satıcının linki burada:
http://stores.ebay.com/Hkemart
aynen arkadaşın yazdığı gibi
melrock is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-26-2007, 01:32 AM   #5
Mr_G
Taze Üye

Melrock sorum sana :

Aynı urunun 4 gb lık modelı var ve arada 7 dolar gıbı fark var urunun lınkı bu
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tchlink:top:us
sen
bu urunden almamı tavsiye eder misin ?
acaba bi sorun cıkar mı bellek konusunda? bide sımdı mı alayımyoksa yılbasından sonra mı? gecıkme ıhtımalı var heralde su sıralar

ya 1 lınk daha var bunda da aynı urun buy now ile 14.34 $ a gelıyor bundan mı alsam ?? :S

Bu mesaj en son " 12-26-2007 " tarihinde saat 01:35 AM itibariyle Mr_G tarafından düzenlenmiştir....
Mr_G is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-26-2007, 07:18 AM   #6
melrock
Kallavi Üye

melrock kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: melrock is on a distinguished road

açıkçası bellekler konusunda birşey diyemeyeceğim. ben şahsen hiç mp3/mp4 player almadım ebay'dan. ancak forumda alan arkadaşların yazdığı kadarıyla, bu tip markasız çin mallarında özellikle 4Gb ve 8GB hafızalı olan ürünler genelde hep fake çıkıyor. o yüzden 1GB yada 2GB almakta fayda görüyorum. bunlarda fake ihtimali daha düşük sanırım. sebebi ise herhalde bu kapasitedeki belleklerin artık iyice ucuzlamış olması ve fake yapılarak fazla bir kazanç getirmiyor olmaları.
ürün alacaksanız da 1.Ocaktan sonra almanızı tavsiye ederim. özellikle hıristiyan dünyası şu anda resmi noel tatiline girmiş bulunuyor. çoğu ülkede insanlar ve resmi kuruluşlar (posta idareleri) çalışmıyor. o yüzden şimdi alsanız bile siparişiniz büyük ihtimal 1.Ocak'dan sonra yollanacaktır.
melrock is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-26-2007, 10:37 PM   #7
Mr_G
Taze Üye

Alıntı:
melrock tafarından gönderildi
açıkçası bellekler konusunda birşey diyemeyeceğim. ben şahsen hiç mp3/mp4 player almadım ebay'dan. ancak forumda alan arkadaşların yazdığı kadarıyla, bu tip markasız çin mallarında özellikle 4Gb ve 8GB hafızalı olan ürünler genelde hep fake çıkıyor. o yüzden 1GB yada 2GB almakta fayda görüyorum. bunlarda fake ihtimali daha düşük sanırım. sebebi ise herhalde bu kapasitedeki belleklerin artık iyice ucuzlamış olması ve fake yapılarak fazla bir kazanç getirmiyor olmaları.
ürün alacaksanız da 1.Ocaktan sonra almanızı tavsiye ederim. özellikle hıristiyan dünyası şu anda resmi noel tatiline girmiş bulunuyor. çoğu ülkede insanlar ve resmi kuruluşlar (posta idareleri) çalışmıyor. o yüzden şimdi alsanız bile siparişiniz büyük ihtimal 1.Ocak'dan sonra yollanacaktır.

Çok Sağol emegine saglık.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık