![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ipod satıcısı??
arkadaslar su zamana kadar saat getittirdim parfüm getittirdim fakat simdide ipod nano almak istiyorum ama satıcı bulamıyorum türkiyeye gönderen.eger siz aldıysanız bana yardım olurmusunuz???
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
ipod nano - video
Benim burada bir arkadasim getirttiriyor Amerika'dan, istersen sana iletebilirim. Ben iRiver istedim, aldim. iPod alinmasi da mumkun. Istersen iletisime gecebiliriz..?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
başkasını araya sokmaya gerek yok. bu tür şeyler çok rahat direkt alınabilir. daha önce almış arkadaşlar tavsiye eder ancak edilmezse de iyibey.com un ana sayfasındaki arama motorunu kullanın. sadece Türkiye'ye gönderenleri ve kargo ücretlerini (mümkünse) hesaplatarak getiriyor arama sonuçlarını...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Bende 1 gb ipod almak istiyorum fiyatı 100 dolar kadar.Fakat kargo ücretini hesaplattım abd'den sipariş verirsem 170 dolar gibi bir ücret ödemem gerekiyor.Bu saçmalık değilmi?Benmi yanlış birşey yaptım acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşım bir kere 1 gb ipod nanoyu çok pahalıya bulmuşsun ya da yanlış bilgilendirilmişsin.Ben 3-4 kez ipod aldım.İyibey den tarattır.3O GB Video oynatıcılı ipod (yalnız sıfır değil ama gayet temiz ürünler) kargo dahil 22o dolara buldum.Yani ararsan bulursun. 1 gb nano ya o kadar para ödenmez yazıktır..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Taşıması daha kolay olup daha hafiftir ve tasarım olarak biraz daha şık bile denebilir. tabii bu benim görüşüm. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
mp3 player alarken seceneklerınızdekı mp3lerın ses lerını dınleme ımkanınız varsa dınleyın derım..cunku benım kanaatım ipod alana kadar iriver alırım daha iyi...cunku bi iriverh10 kullanıcısıyım
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Bende bir ipod almayı düşünüyorum.16GB Touch veya 80GB Classic.Şöle eli yüzü düzgün yurdum insanına yamuk yapmicak,hediye fatura işlerine boyun eğecek bi delikanlı satıcı varsa söyleyin lütfen
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bana yakınlarda fazladan 1 tane siyah 8gb ipod nano gelecek. istersen konuşalım fiyatta anlaşırsak vereyim sana. Özelden mesaj atabilirsin |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|