![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
apple ipod touc geldi
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
slm,
ürün size kaç günde geldi. ne kadara aldiniz bende amerikadan bi mp3 çalar almak istiyorum ancak gümrükten çekiniyorum.sizde bi sorun çikmadi galiba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Su anda by mesaji ipod toucnla yoladim com guzel bit alet yardimci olan
herkeze tesekkurler gorusmek uzere |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hayir sorun cikmadi AMA uyardi Adam birdaha. Alirsam takarim dedi 18 gunde geldi alcaksan 100 dolarin altinda v e gift olarak yolatir.ürün 275 dolara kargoda 29 dolardı Bu mesaj en son " 11-22-2007 " tarihinde saat 02:04 PM itibariyle renos tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Çok güzel bi cihaz hayırlı olsun
ürünün kutusunun boyutları nedir bana küçük göründü biraz yani aşırı karton sarfiyatında bulunmamışlar galiba ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
ben böle bi kullanıcı bulamdım hocam bi yanlışlık yaptım heralde satıcıda sadece oyun konsolu var
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
aldıysan hayırlı olsunda keşke başka pocket pc alsaydın neden dceksen senin aldın cihazın 1 sene sonra bataryası bozulur ve cihaza verdin paradan fazla yeni şarj a verirsin bu sorun ipod lar da genel sorun bendede ipod nano var daha bozulmadı bataryası ama bozulur yakında napacam bilmiyorum nese onu bozulunca düşünürüm ürünün hayırlı olsun
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
yeni şarzı 70 dolarmı neymiş 1 yılda derken hergün şarz yaparsan 1 yılda bataryanın ömrü %80 filana düşüyor bitmiyor yani hergünde şarz yapmadıgım icin baya gider şarzı baya dayanıyor diyer serilerinden çok farklı ben çok begendim heryerde internete özgürce girebilmek çok güzel ve küçük ince hafif şık dokunmatik daha nedim iyi çıktı ya
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
evet cihaz çok güzel benim e çok hoşuma gideni hareket algılayıcısının olması yatay tutuyosan yatay dikey tutuyosan dikey göseteriyo ama ben olsam internet se niyetin hp ipaq lardan alırdım apple ın benim en sevdiğim yönüde ses kalitesinin çok gelişmiş olması ama hayırlı olsun
|
|
|
|
#10 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
teşkkürlerrrrrr
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|