![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
2 adet 1 GB MP4 playerım geldi...
KGM den aldığım 2 adet 1 gb lık mp4 playerim geldi arkadaşlar ipuçları için iyibey e teşekkür ediyorum.22 mayısta kazandım 6 haziranda kapıma kadar getirdiler.Şarj probleminden bahsediliyordu fakat ben yaşamadım şu ana kadar geldiğinde batarya yarıyı gösteriyordu ve 8 saat gibi bir kullanımdan sonra bitti.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hayırlı olsun
acaba ne kadar ödediniz toplamda.Ben az önce bi teklif vereyim dedim öylesine,nasıl olduysa bende kaldı http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=ADME:B:EOIBSAA:U S:11&Item=260005411040 teklifim 1,99 GBP ve sayfanın altında 13,49 GBP diyor kargo için.Şimdi ben 15,48 GBP mi ödeyeceğim ve bu bir komedi mi ![]() Bu mesaj en son " 07-09-2006 " tarihinde saat 11:24 PM itibariyle iyibey tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
güle güle kullan dostum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Hayır Faruk 38 GBP ödeyeceksin bir de sigortası var en altta onu atlamışsın sanırım...
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
evet birde sigorta varmış.Onu görmemiştim
o zaman bu fiyatla almaya değmez ki ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Güle güle kullan ....
Faruk güle güle kullan yanlış hesaplamayın 13.49 kargo+12.99 sigorta+1.99 ürün toplam 28.47 GBP buda yaklaşık 52 dolar eder fiyat iyi...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|