![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Mp3 Player - Mp4 Player Ebay 'den aldığınız mp3 player ve mp4 player ları buraya yazın. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sana az bekle sorun olmaz dedik, kalktın bir de adamı paypala şikayet edecektin nerdeyse ![]() Gelmiş işte, yakında elinde olur, @vivident kargo olayı biraz karışık, açtığım bir konu var bu konuda bakarsan görürsün. Satıcı en başından beri 43 $ 'a UPS ile yollarım derken kazanınca 46 $ talep etti ve UPS ile değil USPS ile yollayacağını söyledi. Yani artık 46 $ talep edecek Türkiye için, alırsanız siden de isteyeceği ulaşım bedeli bu.
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
iyi günlerde kullan dostum iriverini
iyi alışwerişler.... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
ürünü ben 65$ a kapattım fakat kargo için ups fiyatı 43$ dedi.Bende toplam 108$ ödedim fakat sonrada usps ile gönderdi.Açıkçası usups express de ups kadar hızlıydı ama kargo parasından kazık yediğimi düşünüyorum
Üzerinde gerçek fiyatı yazıyor yani 65$.Birde kargo fiyatını okuyabilsem çok güzel olacak fakat okumak mümkün değil.İğrenç bir el yazısı var ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu adam türkiyeye göndermediğini söylüyor ilanlarda
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
öyle yazıyor başta ama mesaj atıp sorarsan sana üç farklı kargo ücreti söylüyor
bu arada satıcı bizi(ben ve eflatun) biraz kazıkladı.Kargo ücretini bize çok fazla söyledi fkat kendi daha düşük ödemiş ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mesaj atıp sorabilirsin dpstum europe felan yazıyor shipping de ben sormustum bir aralar 50 dolar aşağı yukarı biraz oynar belli olmuyor demişti.... |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum diğer tarafta da yazdığım gibi bunda bir sorun yok ki genelde tüm satıcılar bu yolu izler onlarda biraz kargodan da kazanıyorlar. yanlışım war sa düzeltsinler. doğru değil mi buzel,cidonur,varyata,eflatun ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|